TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Совет за зимско возење: Како да излезете од заледен паркинг со едноставен трик

Порта - 27.11.2023

Оние кои со нетрпение го очекуваат првиот снег, понекогаш се изненадени кога се соочуваат со предизвикот на вртеењето на гумите на своето возило во паркингот. Со сигурност, ова е ситуација која ќе ги натера да посакаат повторно да биде лето.

Совети за зимско возење, како да тргнете со автомобилот од заледен паркинг

Нетпрес - 27.11.2023

Оние кои со нетрпение го очекуваат првиот снег, понекогаш се изненадени кога се соочуваат со предизвикот на вртеењето на гумите на своето возило во паркингот. Со сигурност, ова е ситуација која ќе ги натера да посакаат повторно да биде лето.

Совети за зимско возење, како да тргнете со автомобилот од заледен паркинг

365 - 27.11.2023

Оние кои со нетрпение го очекуваат првиот снег, понекогаш се изненадени кога се соочуваат со предизвикот на вртеењето на гумите на своето возило во паркингот. Со сигурност, ова е ситуација која ќе ги натера да посакаат повторно да биде лето.