TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Над милион деца во Британија спијат на под или креветот го делат со некој друг

24Инфо - 29.09.2023

Во Велика Британија повеќе од милион деца спијат на под или делат кревет со некого бидејќи нивните семејства не можат да си дозволат да ги заменат искршените кревети, се наведува во нов извештај на организацијата за помош на деца во социјален ризик, ...

Над милион деца во Британија спијат на под или креветот го делат со некој друг

Канал5 - 29.09.2023

Во Велика Британија повеќе од милион деца спијат на под или делат кревет со некого бидејќи нивните семејства не можат да си дозволат да ги заменат искршените кревети. Во Велика Британија повеќе од милион деца спијат на под или делат кревет со некого ...

Над милион деца во Британија спијат на под или креветот го делат со некој друг

MakPress - 29.09.2023

Во Велика Британија повеќе од милион деца спијат на под или делат кревет со некого бидејќи нивните семејства не можат да си дозволат да ги заменат искршените кревети, се наведува во нов извештај на организацијата за помош на деца во социјален ризик, ...

Над милион деца во Британија спијат на под или креветот го делат со некој друг

Сител - 29.09.2023

Во Велика Британија повеќе од милион деца спијат на под или делат кревет со некого бидејќи нивните семејства не можат да си дозволат да ги заменат искршените кревети, се наведува во нов извештај на организацијата за помош на деца во социјален ризик, ...