TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нов натпатник од Хиподром кон Инџиково

Утрински - 18.03.2015

Камен темелник за нов натпатник што ќе ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково денеска беше поставен во населеното место Питу Гули. На почнувањето со градежните работи присуствуваа градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

ГАЛЕРИЈА Почна изградбата на пешачкиот натпатник меѓу Хиподром и Инџиково

+инфо - 18.03.2015

Почна изградбата на пешачки натпатник преку автопатот Скопје – Петровец, што ќе ги поврзе населбите Хиподром и Инџиково, во општината Гази Баба. Стартот на работите го означија градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на ...

Ќе се гради нов надпатник за поврзување на Хиподром и Инџиково

Курир - 18.03.2015

Почетокот на градежните работи на новиот надпатник кои ќе ги поврзува населените места Хиподром и Инџиково ќе биде означен денеска. Настанот ќе се одржи на булевар Александар Македонски, од страна на населеното место Хиподром.

Почна изградбата на натпатник преку автопатот Скопје – Петровец

Канал5 - 18.03.2015

Камен темелник за нов натпатник што ќе ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково денеска беше поставен во населеното место Питу Гули. На почнувањето со градежните работи присуствуваа градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Започна изградбата на надпатник меѓу Хиподром и Инџиково (ФОТО)

Скопје инфо - 18.03.2015

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на општината Гази Баба, Тони Трајковски и претседателот на Советот на Град Скопје, Ирена Мишева, денеска го означија почетокот на градежните работи за изградба на пешачки натпатник ...

Ќе се гради нов надпатник за поврзување на Хиподром и Инџиково

Скопје инфо - 18.03.2015

Почетокот на градежните работи на новиот надпатник кои ќе ги поврзува населените места Хиподром и Инџиково ќе биде означен денеска. Настанот ќе се одржи на булевар Александар Македонски, од страна на населеното место Хиподром.

Црната точка станува минато - нов натпатник од Хиподром кон Инџиково

Press24 - 18.03.2015

Камен темелник за нов натпатник што ќе ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково денеска беше поставен во населеното место Питу Гули. На почнувањето со градежните работи присуствуваа градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Пешачки натпатник ќе ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково

Курир - 18.03.2015

Почетокот на градежните работи за изградба на пешачки натпатник преку автопатот Скопје – Петровец, што ќе ги поврзе населбите Хиподром и Инџиково, во општината Гази Баба беше означен денеска.

Пешачки натпатник ќе ги поврзува населбите Хиподром и Маџари

МРТ - 18.03.2015

Инвестицијата е на градот Скопје, а изведувач е фирмата Бауер... За 9 месеци ќе биде изграден пешачкиот натпатник, кој ги поврзува населбите Хиподром и Маџари. Инвестицијата е на градот Скопје, а изведувач е фирмата Бауер.

Нов натпатник од Хиподром кон Инџиково

Сител - 18.03.2015

Камен темелник за нов натпатник што ќе ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково денеска беше поставен во населеното место Питу Гули. На почнувањето со градежните работи присуствуваа градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Почна изградбата на пешачки натпатник што ќе ги поврзе Хиподром и Инџиково

Макфакс - 18.03.2015

Изградбата на пешачки натпатник преку автопатот Скопје – Петровец, што ќе ги поврзе населбите Хиподром и Инџиково, во општината Гази Баба, почна во среда. „ Целта на овој проект е да се овозможи непречено и безбедно движење на граѓаните од двете ...

Нов натпатник од Хиподром кон Инџиково

Lider - 18.03.2015

Камен темелник за нов натпатник што ќе ги поврзува населбите Хиподром и Инџиково денеска беше поставен во населеното место Питу Гули. На почнувањето со градежните работи присуствуваа градоначалниците на Скопје и на Гази Баба Коце Трајановски и Тони ...

Жителите на Гази Баба преку челичен натпатник ќе ја избегнуваат црната точка

Вечер Прес - 18.03.2015

Изградбата на овој натпатник е од исклучително значење за жителите на овие места зашто оваа локација со години претставува црна сообраќајна точка на автопатот кон Петровец, со многу сообраќајни несреќи.

Се гради натпатник меѓу Хиподром и Инџиково

Дневник - 18.03.2015

Екипите на градежната компанија „Бауер БГ“ вчера ја почнаа изградбата на пешачкиот натпатник преку автопатот Скопје-Петровец, кој ќе ги поврзе населбите Хиподром и Инџиково во општината Гази Баба.