TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шпаркасе Банка со нов бесплатен пакет за млади!

Црнобело - 08.02.2023

Бесплатниот пакет за млади од 15 до 25 години вклучува можност за отворање трансакциска сметка без провизија за нејзино одржување, Visa дебитна картичка и S-banka мобилно банкарство без надоместок, дополнителни можности за кредит за школување, како ...

Шпаркасе Банка со нов бесплатен пакет за млади!

Фактор - 08.02.2023

Како банка чија корпоративна стратегија се заснова на поддршка на младите луѓе што се иднината на нашата земја, Шпаркасе Банка АД Скопје креираше нов бесплатен пакет за сите млади и амбициозни луѓе што имаат потреба од вистински финансиски партнер.

Шпаркасе со нов бесплатен пакет за млади

Кајгана - 08.02.2023

Како банка чија корпоративна стратегија се заснова на поддршка на младите луѓе што се иднината на нашата земја, Шпаркасе Банка АД Скопје креираше нов бесплатен пакет за сите млади и амбициозни луѓе што имаат потреба од вистински финансиски партнер.

Шпаркасе банка креира нов бесплатен пакет за млади!

Факултети - 08.02.2023

Како банка чија корпоративна стратегија се заснова на поддршка на младите луѓе што се иднината на нашата земја, Шпаркасе банка АД Скопје креира нов бесплатен пакет за сите млади и амбициозни луѓе што имаат потреба од вистински финансиски партнер.

Шпаркасе Банка со нов бесплатен пакет за млади

Скопје инфо - 08.02.2023

Како банка чија корпоративна стратегија се заснова на поддршка на младите луѓе што се иднината на нашата земја, Шпаркасе Банка АД Скопје креираше нов бесплатен пакет за сите млади и амбициозни луѓе што имаат потреба од вистински финансиски партнер.

Шпаркасе Банка со нов бесплатен пакет за млади!

Точка - 08.02.2023

Како банка чија корпоративна стратегија се заснова на поддршка на младите луѓе што се иднината на нашата земја, Шпаркасе Банка АД Скопје креираше нов бесплатен пакет за сите млади и амбициозни луѓе што имаат потреба од вистински финансиски партнер.