TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Видеосимулација која никого нема да остави рамнодушен: Погледнете ги 4 милијарди години од еволуцијата на Земјата во ...

Денар - 31.07.2021

Компјутерски научник и уметник создаде приказна за еволуцијата на Земјата во неверојатно видео кое милијарди години трансформација на површината на Земјата, успева да го сумира во четири минути симулација која нема да остави никого рамнодушен.

Погледнете 4 милијарди години еволуција на Земјата во само 4 минути

Иновативност - 31.07.2021

ИТ научник и уметник направи приказна за еволуцијата на Земјата во видео кое милијардите години еволуција ги прикажува во само неколку минути симулација и апсолутно никого нема да остави рамнодушен.