TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Карпош доби нова рекреативна зона

Н.Македонија - 11.07.2018

Нова рекреативна зона е поставена во општината Карпош, на кејот на реката Вардар, во близината на алпинистичката карпа. Спортскиот терен е донација од компанијата „Бимилк“, а нивниот гест за општествена одговорност го поздравија граѓаните и ...

Нова фитнес-зона во Карпош

Макфакс - 11.07.2018

На кејот на реката Вардар, во близина на алпинистичката карпа, денеска е поставена нова фитнес-зона, уште едно спортско катче во општина Карпош. Во рекреативната зона на кејот присуствуваа повеќе спортски клубови чии спортисти имаа шанса да вежбаат ...

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Црнобело - 10.07.2018

Скопје, 10 јули 2018 г. ‒ Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Отворена првата „Баланс+ зона“ во општина Карпош

Канал5 - 10.07.2018

Во општина Карпош денеска беше отворена првата „Баланс+ зона“ во која има повеќе фитнес-справи. Зоната е подарок од компанијата „Бимилк“ во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Отворена нова спортско-рекреативна зона во општина Карпош

Бизнис Инфо - 10.07.2018

Денес, општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, којашто е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење. “Оваа т.н.

Отворена првата „Баланс+ зона“ во општина Карпош

Стандард - 10.07.2018

Во општина Карпош денеска беше отворена првата „Баланс+ зона“ во која има повеќе фитнес-справи. Зоната е подарок од компанијата „Бимилк“ во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Рекреативно Balans+ катче во Карпош

+инфо - 10.07.2018

Општина Карпош ја доби првата Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење, соопшти Општината.

ВИДЕО: Отворена првата „Баланс+ зона“ во општина Карпош

А1 On - 10.07.2018

Во општина Карпош денеска беше отворена првата „Баланс+ зона“ во која има повеќе фитнес-справи. Зоната е подарок од компанијата „Бимилк“ во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Убавина и Здравје - 10.07.2018

Од компанијата открија дека и градот Битола наскоро ќе добие своја Balans+ Зона Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста ...

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

ЗаЗабава - 10.07.2018

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Бизнис Вести - 10.07.2018

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Скопје инфо - 10.07.2018

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Денар - 10.07.2018

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Точка - 10.07.2018

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Живеј Здраво - 10.07.2018

Скопје, 10 јули 2018 г. – Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Екипа - 10.07.2018

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Алсат-М - 10.07.2018

Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење. Во присуство на градоначалникот на Општина Карпош, г.

Отворена нова спортско-рекреативна зона во о. Карпош

Спортклуб - 10.07.2018

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Оff.net - 10.07.2018

Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење. Во присуство на градоначалникот на Општина Карпош, г.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Фактор - 10.07.2018

Денес, 10 јули, Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Карпош

Gotvi.mk - 11.07.2018

Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење.

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

Иновативност - 11.07.2018

Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста за спортот и за здравиот начин на живеење. Во присуство на градоначалникот на Општина Карпош, г.