TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЈКП „Комуналец“ со препораки за време на фестивалот на пивото и скарата

Шеталиште - 11.07.2018

По повод 16-от по ред фестивал на пиво „Пиво фест 2018“, сите служби се на располагање во наредните четири фестивалски дена. ЈКП „Комуналец“ издаде согласност за поставување на времени локации за собирање и отстранување на отпад, одржување на ...

Теренски активности на ЈП „Комуналец“ Битола

Сител - 10.07.2018

Екипи на ЈП „Комуналец“-Битола продолжуваат со теренски активности во градот, замена на канти и контејнери, хортикултурно уредување на површините и возобновување на неискористен рекреативен простор.

Уредување на просторот кај Стара Болница во Битола

А1 On - 10.07.2018

Екипи на ЈП „Комуналец“ работат на уредување на просторот зад паркингот во месноста „Стара болница“, наменет за детско игралиште. „Иако ова катче не беше дел од редовната програма за работа на ЈП „Комуналец“ за овој период од годината, јавното ...

ЈП “Комуналец” од Битола го светнува градот

Вечер - 10.07.2018

Екипи на ЈП “Комуналец” – Битола продолжуваат со теренски активности во градот, замена на канти и контејнери, хортикултурно уредување на површините и возобновување на неискористен рекреативен простор.

Уредивање на просторот кај „Старата болница“

Тера - 10.07.2018

Деновиве екипи на ЈП „Комуналец” работат на уредување на просторот зад паркингот во месноста „Стара болница”, наменет за детско игралиште, информираа од општина Битола. Иако ова катче не беше дел од редовната програма за работа на ЈП „Комуналец” за ...

Уредувањето на просторот зад паркингот кај Стара Болница

Шеталиште - 11.07.2018

Деновиве екипи на ЈП „Комуналец“ работат на уредување на просторот зад паркингот во месноста „Стара болница“, наменет за детско игралиште. Иако ова катче не беше дел од редовната програма за работа на ЈП „Комуналец“ за овој период од годината, ...