TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали Османи најавува мерки за „огнената група“? – „Кога нешто преминува во анархија, организацијата презема мерки“

ТВ21 - 25.01.2023

Портпаролот на ДУИ, Бујар Османи, зборувајќи за незадоволството на „огнената група“, изјави дека во ДУИ отсекогаш имало демократија секој да го каже своето различно мислење, но, тоа е се додека не се премине една граница на анархија, инаку мора да ...

ДУИ на работ на анархија, се поизвесни предвремени избори

Вечер Прес - 25.01.2023

По последните случувања, нереално изгледаат изјавите на лидерот на интегративците Али Ахмети дека со разговор можат да се надминат сите внатрепартиски несогласувања. Последната изјава на партискиот портпарол и министер за надворешни работи БУјар ...

Османи: Имам чувство дека веќе сме на граница на анархија во ДУИ

Канал5 - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

Навестува ли Османи исклучување на „огнените“ од ДУИ?

Слободен Печат - 25.01.2023

Навестува ли портпаролот на ДУИ Бујар Османи исклучување на „огнените“ од ДУИ, откако денеска изјави дека ако незадоволните продолжат со анархија партијата ќе преземе статутарни мерки. Османи на новинарско прашање за информациите дека „огнените“ ...

Османи: Имам чувство дека веќе сме на граница на анархија во ДУИ

Курир - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

Османи: Имам чувство дека веќе сме на граница на анархија во ДУИ

Либертас - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

Османи: Имам чувство дека веќе сме на граница на анархија во ДУИ

24Инфо - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

Османи: Имам чувство дека веќе сме на граница на анархија во ДУИ

Опсервер - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

ВЕЌЕ СМЕ НА ГРАНИЦА НА АНАРХИЈА ВО ДУИ Оценка на Бујар Османи

+инфо - 25.01.2023

ДУИ е позната по внатрешната демократија, по можноста различни луѓе да претстават различни идеи коишто се разликуваат од мнозинството. Но, тоа е сè додека не се премине една граница на анархија – рече Османи.

Османи: Имам чувство дека веќе сме на граница на анархија во ДУИ

Press24 - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

Османи смета дека веќе се на граница на анархија во ДУИ

Фокус - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

Имам чувство дека веќе сме на граница на анархија во ДУИ, истакна Османи

Н.Македонија - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

Осмaни: Веќе сме на граница на анархија во ДУИ

Нетпрес - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ, прашан за коментар за ...

Османи: Имам чувство дека веќе сме на граница на анархија во ДУИ

Вечер Прес - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...

Османи: Веќе сме на граница на анархија во ДУИ

360 степени - 25.01.2023

ДУИ е позната и препознаена по внатрешната демократија, по можноста различни луѓе да претстават различни идеи кои се разликуваат од мнозинството. Но, тоа е се додека не се премине една граница на анархија.

ДУИ е на работ на анархија, вели Османи, ќе се исклучуваат ли „огнените„

еМагазин - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за можноста „Огнените“ ...

Османи: Ова што се случува во ДУИ ми изгледа на анархија

MakPress - 25.01.2023

ДУИ е позната по својата внатрешна демократија, секој има право на свои идеи, но се додека не се премине границата на анархија. Имам чувство дека веќе сме на таа граница, вели Бујар Османи во својство на портпарол на ДУИ прашан за коментар за ...