TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Национален кандидат на Република Северна Македонија за наградата „Оскар за најдобар долгометражен интернационален филм“

Екран - 13.10.2021

Почитувани, Ве известуваме дека Комисијата за избор на македонски кандидат за наградата “Оскар за најдобар долгометражен интернационален филм”, при Друштвото на филмските работници на Македонија во состав: Дејан Димески – кинематографер и ...

Филмот „Сестри“ национален кандидат за наградата Оскар за најдобар интернационален филм

24 Вести

Филмот „Сестри“ национален кандидат за наградата Оскар за најдобар интернационален филм

Курир

Филмот „Сестри” е македонскиот кандидат за Оскар за најдобар интернационален филм

ММС

Филмот „Сестри“ национален кандидат за наградата Оскар за најдобар интернационален филм

Нетпрес

Филмот „Сестри“ национален кандидат за наградата Оскар за најдобар интернационален филм

Опсервер

Филмот „Сестри“ национален кандидат за наградата Оскар за најдобар интернационален филм

Точка

Нова ТВ MakPress