TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода Студеничани и село Драчево

Вечер Прес - 30.06.2020

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска поради дефект на затворач ф-200 мм на Јустинијан Први (во близина на мостот), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Студеничани и селото Драчево.

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во селата Студеничани и Драчево

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Поради дефект на затворач ф-200 мм на улицата „Јустинијан Први“ (во близина на мостот), денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Студеничани и селото Драчево, соопштија од ЈП Водовод и канализација – ...

Прекин на водоснабдувањето на две улици

OhridNews - 30.06.2020

На 1 јуни, среда, поради приклучување на објект во водоводната мрежа ќее има прекин во водоснабдувањето на улицата „Ристо Чадо“ и на дел од „15ти Корпус“. Како што информира ЈП „Водовод“ Охрид, прекинот ќе биде од 08:00 до 12:00 часот.

Без вода утре Бојане, задутре дел од Припор

Курир - 29.06.2020

ЈП Водовод и канализација известува дека утре, 30 јуни, од 9 до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето во скопското село Бојане поради чистење и дезинфекција на резервоар. Прекин на водоснабдувањето, како што информира ЈП Водовод и ...

Без вода утре Бојане, задутре дел од Припор

24Инфо - 29.06.2020

ЈП Водовод и канализација известува дека утре, 30 јуни, од 9 до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето во скопското село Бојане поради чистење и дезинфекција на резервоар. Прекин на водоснабдувањето, како што информира ЈП Водовод и ...

Без вода утре Бојане, задутре дел од Припор

Канал5 - 29.06.2020

ЈП Водовод и канализација известува дека утре, 30 јуни, од 9 до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето во скопското село Бојане поради чистење и дезинфекција на резервоар. Прекин на водоснабдувањето, како што информира ЈП Водовод и ...

Без вода утре Бојане, задутре дел од Припор

А1 On - 29.06.2020

ЈП Водовод и канализација известува дека утре, 30 јуни, од 9 до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето во скопското село Бојане поради чистење и дезинфекција на резервоар. Прекин на водоснабдувањето, како што информира ЈП Водовод и ...

Без вода утре Бојане, задутре дел од Припор

MakPress - 29.06.2020

ЈП Водовод и канализација известува дека утре, 30 јуни, од 9 до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето во скопското село Бојане поради чистење и дезинфекција на резервоар. Прекин на водоснабдувањето, како што информира ЈП Водовод и ...

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во селата Студеничани и Драчево

А1 On - 30.06.2020

Поради дефект на затворач ф-200 мм на улицата „Јустинијан Први“ (во близина на мостот), денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Студеничани и селото Драчево, соопштија од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во селата Студеничани и Драчево

Канал5 - 30.06.2020

Поради дефект на затворач ф-200 мм на улицата „Јустинијан Први" (во близина на мостот), денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Студеничани и селото Драчево, соопштија од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Без вода денеска дел од корисниците во селата Студеничани и Драчево

+инфо - 30.06.2020

Поради промена на затворач од Ф-80мм на ул.Црниче раскрсница со Востаничка во населба Водно, на 1 јули 2020 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истите улици. Поради дефект на затворач ф-200 мм на улицата „Јустинијан Први“ (во ...

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во селата Студеничани и Драчево

MakPress - 30.06.2020

Поради дефект на затворач ф-200 мм на улицата „Јустинијан Први“ (во близина на мостот), денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Студеничани и селото Драчево, соопштија од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Утре без вода Бојане, во среда дел од Припор

Вечер Прес - 29.06.2020

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека утре, 30 јуни, од 9 до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето во скопското село Бојане поради чистење и дезинфекција на резервоар.

Без вода утре Бојане, задутре дел од Припор

Опсервер - 29.06.2020

Скопје, 29 јуни 2020 () – ЈП Водовод и канализација известува дека утре, 30 јуни, од 9 до 13 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето во скопското село Бојане поради чистење и дезинфекција на резервоар.