TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јанчев за Фокус: ВМРО со нови сили и свежи идеи ќе ги враќа демократијата и просперитетот

Фокус - 12.01.2018

ВМРО -ДПМНЕ влегува со нови сили и свежи идеи во дејствувањето и напорите за враќање на демократијата и просперитетот на Македонија, изјави за Фокус градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев откако вечерва стана потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Митко Јанчев: ВМРО со нови сили и свежи идеи ќе ги враќа демократијата и просперитетот

Република - 12.01.2018

ВМРО -ДПМНЕ влегува со нови сили и свежи идеи во дејствувањето и напорите за враќање на демократијата и просперитетот на Македонија, изјави за Фокус градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев откако вечерва беше изгаласан за нов потпретседател на ...

Митко Јанчев: ВМРО со нови сили и свежи идеи ќе ги враќа демократијата и просперитетот

Курир - 12.01.2018

ВМРО -ДПМНЕ влегува со нови сили и свежи идеи во дејствувањето и напорите за враќање на демократијата и просперитетот на Македонија, изјави за Фокус градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев откако вечерва беше изгаласан за нов потпретседател на ...