TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Достоинство во понеделник ќе достави иницијатива до Владата за четворица бранители од 2001 година

Бриф - 22.01.2022

Претседателот на партијата Достоинство Стојанче Ангелов денеска најави дека во понеделник ќе достават до Владата реобновена иницијатива за четворица ранети бранители од 2001 година од кои неколку години се бара да го враќаат паричниот надомест кој ...

Достоинство ќе достави иницијатива до Владата за четворица бранители од 2001 година

Канал5 - 22.01.2022

Претседателот на партијата Достоинство Стојанче Ангелов денеска најави дека во понеделник ќе достават до Владата реобновена иницијатива за четворица ранети бранители од 2001 година од кои неколку години се бара да го враќаат паричниот надомест.

Македонски апсурди: Бранител добил 7.000 евра отштета сега извршителите му бараат 23.000 евра да врати

ММС - 22.01.2022

Димче Манчов, како припадник на специјалната единица „Шкорпиони“ за време на конфликтот, на 3 мај 2001 во Ваксинце, на денот кога започнаа воените дејствија, бил повреден во напад. Станува збор за нападот во кој загинаа неговите колеги Димитар ...

Достоинство во понеделник ќе достави иницијатива до Владата за четворица бранители од 2001 година

Опсервер - 22.01.2022

Претседателот на партијата Достоинство Стојанче Ангелов денеска најави дека во понеделник ќе достават до Владата реобновена иницијатива за четворица ранети бранители од 2001 година од кои неколку години се бара да го враќаат паричниот надомест кој ...

ВИДЕО | Достоинство во понеделник ќе достави иницијатива до Владата за четворица бранители од 2001 година

Слободен Печат - 22.01.2022

Претседателот на партијата Достоинство Стојанче Ангелов денеска најави дека во понеделник ќе достават до Владата реобновена иницијатива за четворица ранети бранители од 2001 година од кои неколку години се бара да го враќаат паричниот надомест кој ...

Достоинство ќе достави иницијатива до Владата за четворица бранители од 2001 година

Н.Македонија - 22.01.2022

Претседателот на партијата Достоинство Стојанче Ангелов денеска најави дека во понеделник ќе достават до Владата реобновена иницијатива за четворица ранети бранители од 2001 година од кои неколку години се бара да го враќаат паричниот надомест.

На бранител од 2001-та извршител ќе му ја стопира цела пензија, Достоинство бара Владата да реагира за четворица од кои ...

Фактор - 22.01.2022

Првиот човек на партијата Достоинство Стојанче Ангелов денеска најави дека во понеделник до Владата ќе достават реобновена иницијатива за четворица ранети бранители од 2001 година од кои неколку години се бара да го враќаат паричниот надомест.

Достоинство во понеделник ќе достави иницијатива до Владата за четворица бранители од 2001 година

Вечер Прес - 22.01.2022

Претседателот на партијата Достоинство Стојанче Ангелов денеска најави дека во понеделник ќе достават до Владата реобновена иницијатива за четворица ранети бранители од 2001 година од кои неколку години се бара да го враќаат паричниот надомест кој ...

Ангелов: 21 година по нападот на УЧК во Теарце, нерешени проблемите на бранителите

МКД - 22.01.2022

И по 21 година, кога на денешен ден во 2001 година УЧК ја нападна полициската станица во Теарце, македонски бранители и натаму се соочуваат со проблеми на нерешен статус, а од четворица ранети бранители веќе неколку години се бара да го враќаат ...