TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се гради градинка во Припор

Дневник - 28.02.2014

Стотина деца од предучилишна возраст во Припор ќе добијат објект каде што ќе бидат згрижени додека нивните родители се на работа. За изградбата на градинката вчера градоначалничката на Kисела Вода ...

Зелено светло за изградба на градинката во Припор

Вечер Прес - 27.02.2014

Градоначалничката на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец - Алексиќ, вчера го потпиша договорот со фирмата изведувач Инком инженеринг", со што е дадено зелено светло за почеток на изградбата на ...

Припор ќе добие нова градинка

Точка - 25.04.2014

Отворањето на овој капацитет е едно од најголемите барања на родителите од Припор, кои досега своите деца мораа да ги носат во градинките во централниот дел на Кисела Вода.

Населбата Припор ќе добие нова градинка

Сител - 17.01.2015

Во рамки на Детската градинка „8 март“ во населбата Припор денеска ќе биде пуштен во употреба објектот „Стапалче“. На отворањето на градинката ќе присуствуваат министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и градоначалникот на општина Кисела ...

Припор ќе добие нова градинка

Нетпрес - 25.04.2014

За четири месеци ќе биде готова новата градинка во Припор, прва во овој дел од општината. Екипите на фирмата изведувач „Инком Инженеринг” интензивно работат на реконструкцијата и адаптацијата на ...

Припор ќе добие градинка со капацитет за 100 деца

Курир - 27.02.2014

Градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ го потпиша договорот со фирмата изведувач “Инком Инженеринг” , со што е дадено зелено светло за почеток на изградба на градинка во ...

Припор ќе добие градинка со капацитет за 100 деца

Скопје инфо - 27.02.2014

Градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ го потпиша договорот со фирмата изведувач “Инком Инженеринг” , со што е дадено зелено светло за почеток на изградба на градинка во ...

Ќе се гради градинка во Припор

Макфакс - 27.02.2014

Градоначалникот на општина Кисела Вода Билјана Беличанец Алексиќ го потпиша договорот со фирмата изведувач “Инком Инженеринг” , со што е дадено зелено светло за почеток на изградба на градинка во ...

Населбата Припор ќе добие нова градинка

Економски - 27.02.2014

Градоначалничката на општина Кисела Вода, Билјана Беличанец-Алексиќ денеска го потпиша договорот со фирмата изведувач „Инком Инженеринг”, со што е дадено зелено светло за почеток на изградба на ...