TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет нешта кои успешните луѓе ги прават во првите три месеци на работното место

Иновативност - 13.02.2018

Доколку сте добиле нова работа, многу е важно во првите денови и месеци да им покажете на вашите колеги во што сте најдобри. Ова е всушност и значаен чекор за понатаму бидејќи колку порано вие ќе тргнете на напред, толку повеќе и вашата работна ...

Пет нешта кои успешните луѓе ги прават во првите три месеци на работното место

Студенти - 13.02.2018

Според Business Insider, ова се нештата кои успешните луѓе ги прават кога започнуваат да работат на ново работно место. 1. Стануваат луѓе од непроценлива вредност за колегите Три месеци е доволно време за да им покажете на соработниците колку многу ...