TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Соседите најдобро знаат: Откриле непознати детали за Снежана Ѓуришиќ и нејзиниот син

Press24 - 06.10.2017

Семејната драма помеѓу Снежана Ѓуриѓиќ и нејзиниот син Марко Гвозденовиќ веќе со денови ги полнат медиумските страници. Тој тврди дека мајка му го исфрлила од дома и му забранила да се врати во семејниот дом.

И соседите имаат своја верзија на семејната драма на пејачката

Република - 06.10.2017

Семејната драма помеѓу Снежана Ѓуриѓиќ и нејзиниот син Марко Гвозденовиќ веќе со денови ги полнат медиумските страници. Тој тврди дека мајка му го исфрлила од дома и му забранила да се врати во семејниот дом.