TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се решава проблемот со бездомните животни во Битола

Тера - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Битола Тони Коњановски, претседателката на Советот Габриела Илиевска и директорката на ЈП Комуналец Гордана Наумовска, денес одржаа работна средба со претставници на здруженија за заштита на животните, ветеринари од ...

Покрената иницијатива за решавање на проблемот со бездомните кучиња во Битола

Н.Македонија - 14.01.2022

По подолго време во Битола повторно е покрената иницијатива за решавање на проблемот со бездомните кучиња. Денеска за решавање на овој мошне актуелен проблем во Битола разговараа градоначалникот на Битола Тони Коњановски, претседателката на Советот, ...

Ќе се решава проблемот со кучињата скитници во Битола

Битола Њуз - 14.01.2022

Градоначалникот на Општина Битола – Тони Коњановски, претседателката на Советот – Габриела Илиевска и директорката на ЈП “Комуналец“ – Гордана Наумовска, денес одржаа работна средба со претставници на здруженија за заштита на животните, ветеринари ...