TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Охридски бисер и рачно изработен накит од „Филеви Т.М.1928“ за кралот и кралицата на Британија

OhridNews - 23.06.2024

Македонската амбасадорка во Велика Британија, Н.Е. Катерина Ставреска, за време на неодамнешната посета на Бакингемската палата на неговото височество, кралот Чарлс Трети, му врачи пригодни подароци од етаблирани брендови со традиција, чии производи ...

Кралот Чарлс и кралицата Камила ќе носат охридски бисери/ВИДЕО

Вечер Прес - 23.06.2024

По повод посетата на Бакингемската палата во Велика Британија и средбата со неговото височество Кралот Чарлс Трети со амбасадорка од Македонија во Велика Британија, нејзината екселенција Катерина Ставреска, покрај протоколарниот дел од средбата ...

Кралот Чарлс и кралицата Камила ќе носат охридски бисери (ВИДЕО/ФОТО)

ТВ21 - 23.06.2024

По повод посетата на Бакингемската палата во Велика Британија и средбата со неговото височество Кралот Чарлс Трети со амбасадорка од Македонија во Велика Британија, нејзината екселенција Катерина Ставреска, покрај протоколарниот дел од средбата ...

(ВИДЕО/ФОТО) Кралот Чарлс и кралицата Камила ќе носат Охридски бисери

4NEWS - 23.06.2024

По повод посетата на Бакингемската палата во Велика Британија и средбата со неговото височество Кралот Чарлс Трети со амбасадорка од Македонија во Велика Британија, нејзината екселенција Катерина Ставреска, покрај протоколарниот дел од средбата ...

📷 📽 КРАЛОТ И КРАЛИЦАТА ЌЕ НОСАТ ОХРИДСКИ БИСЕРИ За Чарлс копчиња за кошула, за Камила ѓердан и брош

+инфо - 23.06.2024

По повод посетата на Бакингемската палата и средбата на британскиот крал Чарлс Трети со амбасадорка од Македонија во Велика Британија, Катерина Ставреска, покрај протоколарниот дел од средбата организиран на највисоко ниво со неговото височество, ...

Охридски бисери за кралот Чарлс и кралицата Камила

Независен - 23.06.2024

По повод посетата на Бакингемската палата во Велика Британија и средбата со неговото височество Кралот Чарлс Трети со амбасадорката од Македонија во Велика Британија, нејзината екселенција Катерина Ставреска, покрај протоколарниот дел од средбата ...

[ВИДЕО/ФОТО] Кралот Чарлс и кралицата Камила ќе носат охридски бисери: За Чарлс се изработени копчиња за кошула, за ...

Точка - 23.06.2024

По повод посетата на Бакингемската палата и средбата на британскиот крал Чарлс Трети со амбасадорката од Македонија во Велика Британија, Катерина Ставреска, покрај протоколарниот дел од средбата, амбасадорката ја изрази срдечноста и пријателството ...

ВИДЕО | Кралот Чарлс и кралицата Камила ќе носат охридски бисери

Слободен Печат - 23.06.2024

По повод посетата на Бакингемската палата во Велика Британија и средбата со неговото височество Кралот Чарлс Трети со амбасадорка од Македонија во Велика Британија, нејзината екселенција Катерина Ставреска, покрај протоколарниот дел од средбата ...

ВИДЕО I Кралот Чарлс и кралицата Камила ќе носат охридски бисери

Нетпрес - 23.06.2024

По повод посетата на Бакингемската палата во Велика Британија и средбата со неговото височество Кралот Чарлс Трети со амбасадорка од Македонија во Велика Британија, нејзината екселенција Катерина Ставреска, покрај протоколарниот дел од средбата ...