TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен повикот за формирање ЛАГ-ови

Канал5 - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...

ЛАГ-овите во Македонија ќе бидат мотори на локалниот развој

Вечер - 19.03.2019

По примерот на Словенија и Македонија лани формираше 13 Локални акциони група – ЛАГ, кои годинава беа поддржани со вкупно 14 милиони денари. Овие пари за кои ќе можат да аплицираат до 18 април ќе можат да ги искористат за реализација на повеќе ...

(ВИДЕО) Објавен јавниот повик за доставување на барања за мерките за финансиска поддршка за Локалните акциони групи

Бриф - 19.03.2019

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го објави Јавниот повик за доставување барања за користење на средства од мерките за „Воспоставување на локални акциски групи“ и „Реализација на стратегии за локален развој на ...

Објавен повикот за формирање ЛАГ-ови

Опсервер - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...

Објавен јавниот повик за доставување на барања за мерките за финансиска поддршка за Локалните акциони групи

Скопје1 - 19.03.2019

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го објави Јавниот повик за доставување барања за користење на средства од мерките за „Воспоставување на локални акциски групи“ и „Реализација на стратегии за локален развој на ...

Објавен повикот за формирање ЛАГ-ови

Сител - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...

Објавен јавниот повик за доставување на барања за мерките за финансиска поддршка за Локалните акциони групи

Бизнис Вести - 19.03.2019

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го објави Јавниот повик за доставување барања за користење на средства од мерките за „Воспоставување на локални акциски групи“ и „Реализација на стратегии за локален развој на ...

Објавен повик за формирање локални акциски групи

МКД - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...

Објавен јавниот повик за доставување на барања за мерките за финансиска поддршка на Локалните акциони групи

iPortal - 19.03.2019

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, го објави Јавниот повик за доставување барања за користење на средства од мерките за „Воспоставување на локални акциски групи“ и „Реализација на стратегии за локален развој на ...

ВИДЕО: Објавен повикот за формирање ЛАГ-ови

А1 On - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...

Објавен повикот за формирање ЛАГ-ови

MTM - 19.03.2019

Објавен е јавен повик за поддршка на воспоставување локални акциски групи (ЛАГ-ови) и креирање стратегии за локален развој на руралните средини. Како што соопштија денска министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Платежната ...