TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пожар избувнал во маркет на булеварот Партизански одреди

Макфакс - 18.10.2020

Во скопската полиција, синоќа околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека настанал пожар во маркет на скопскиот булевар Партизански одреди. При тоа биле опожарени два ладилника и дел од стаклото на излогот од маркетот.

Пожар во маркет на Партизанска

Сител - 18.10.2020

На 18.10.2020 во 01.50 часот било пријавено дека во Скопје на бул.„Партизански одреди“, во маркет настанал пожар, при што биле опожарени два ладилника и дел од стаклото на излогот од маркетот.

Пожар избувнал во маркет на булеварот Партизански одреди

Опсервер - 18.10.2020

Во скопската полиција, синоќа околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека настанал пожар во маркет на скопскиот булевар Партизански одреди. При тоа биле опожарени два ладилника и дел од стаклото на излогот од маркетот.

Пожар избувнал во маркет на булеварот Партизански одреди

Вечер - 18.10.2020

Во скопската полиција, синоќа околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека настанал пожар во маркет на скопскиот булевар Партизански одреди. При тоа биле опожарени два ладилника и дел од стаклото на излогот од маркетот.

Пожар избувнал во маркет на булеварот Партизански одреди

24Инфо - 18.10.2020

Во скопската полиција, синоќа околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека настанал пожар во маркет на скопскиот булевар Партизански одреди. При тоа биле опожарени два ладилника и дел од стаклото на излогот од маркетот.

Пожар избувнал во маркет на булеварот Партизански одреди

Точка - 18.10.2020

Во скопската полиција, синоќа околу 2 часот по полноќ, било пријавено дека настанал пожар во маркет на булеварoт Партизански одреди. При тоа биле опожарени два ладилника и дел од стаклото на излогот од маркетот.

Пожар во маркет на „Партизанска“

Курир - 18.10.2020

На 18.10.2020 во 01.50 часот било пријавено дека во Скопје на бул.„Партизански одреди“, во маркет настанал пожар, при што биле опожарени два ладилника и дел од стаклото на излогот од маркетот.