TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

9 работи што може да ја расипат вашата правосмукалка

Кафе пауза - 13.01.2020

Кога ќе видите остатоци од земја на тепихот веднаш земате правосмукалка и ги чистите. Но, многу подобро е тогаш да го исчистите тепихот со четка. А, не би требало да ги чистите со правосмукалка ниту остатоците од кафе или вода.

9 работи што може да ја расипат вашата правосмукалка

Скопје24 - 14.01.2020

Кога ќе видите остатоци од земја на тепихот веднаш земате правосмукалка и ги чистите. Но, многу подобро е тогаш да го исчистите тепихот со четка. Mеѓутоа сите ја бираме правосмукалката заради едноставноста и практичноста.

9 работи што може да ја расипат вашата правосмукалка

Пулс24 - 15.01.2020

Кога ќе видите остатоци од земја на тепихот веднаш земате правосмукалка и ги чистите. Но, многу подобро е тогаш да го исчистите тепихот со четка. А, не би требало да ги чистите со правосмукалка ниту остатоците од кафе или вода.