TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДКСК отвори уште еден предмет за директорката на Клиниката за хемаотологија

CivilMedia - 22.05.2019

Државната комисија за спречување на корупција денеска поднесе прекршочна пријава против директорката на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска Ставридис, поради неисполнување на законската обрска за поднесување на анкетен лист за имотната ...

Антикорупциска отвори уште еден предмет за в. д. директорката на хематологија Ирина Пановска

Сакам да кажам - 22.05.2019

Антикорупциската комисија отвори уште еден предмет за в. д. директорката на Клиниката за хематологија Ирина Пановска. На денешната седница на Комисијата, беше кажано дека Пановска иако имала обврска досега четири пати да поднесе анкетен лист за ...

Антикорупциска: Прекршочна пријава и предмет за директорката на Хематологија- Пановска

Нова ТВ - 22.05.2019

Антикорупциската комисија на денешната седница поднесе прекршочна пријава против директорката на Клиниката за хематологија Ирина Пановска Ставридис поради тоа што не поднела анкетен листа за имотната состојба, што е законска обврска.

Прекршочна за Ирина Пановска, в.д. директорката на Хематологија, за ненавремено поднесување анкетен лист

Фокус - 22.05.2019

Државната Комисија за спречување на корупција на денешната седница донесе одлука да се поднесе прекршочна пријава против актуелната в.д. директорка на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска.

Ирина Пановска повторно на тапет кај Комисијата за спречување на корупција

Фактор - 22.05.2019

В.Д. директорката на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска, повторно се најде на тапет кај Комисијата за спречување на корупција - овој пат за ненавремено поднесување на анкетниот лист.

Прекршочна пријава за директорката на Хематологија

Независен - 22.05.2019

Антикорупциската комисија поднесе прекршочна пријава против директорката на Клиниката за хематологија Ирина Пановска Ставридис, поради тоа што не поднела анкетен лист за имотната состојба, што е законска обврска. Пановска била именувана за в.д.

Нов предмет на Антикорупциска, овој пат за в. д. директорката на хематологија Ирина Пановска

Скопје1 - 22.05.2019

Антикорупциската комисија поднесе прекршочна пријава против директорката на Хематологија, Ирина Пановска – Ставридис за неподнесување анкетен лист за имотната ...

Прекршочна за директорката на Хематологија, не поднела анкетен лист за имотната состојба

А1 On - 22.05.2019

Антикорупциската комисија поднесе прекршочна пријава против директорката на Хематологија, Ирина Пановска – Ставридис за неподнесување анкетен лист за имотната состојба. Пановска била именувана за в.д директор на 14.08.2017 и досега постојано и бил ...

Прекршочна за Ирина Пановска, в.д. директорката на Хематологија, за ненавремено поднесување анкетен лист

Република - 22.05.2019

Државната Комисија за спречување на корупција на денешната седница донесе одлука да се поднесе прекршочна пријава против актуелната в.д. директорка на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска.

Прекршочна пријава за директорката на Хематологија – не поднела анкетен лист за имотната состојба

Макфакс - 22.05.2019

Антикорупциската комисија поднесе прекршочна пријава против директорката на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска – Ставридис за неподнесување анкетен лист за имотната состојба. Пановска била именувана за в.д директор на 14.08.2017 и досега ...

Прекршочна пријава за дирекорката на Хематологија

+инфо - 22.05.2019

Државната комисија за спречување на корупција на денешната седница донесе одлука да поднесе прекршочна пријава против актуелната в.д. директорка на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска затоа што навреме не поднела анкетен лист.

Антикорупциска поднесе прекршочна пријава против директорката на Хематологија, Ирина Пановска

Press24 - 22.05.2019

Антикорупциската комисија поднесе прекршочна пријава против директорката на Хематологија, Ирина Пановска – Ставридис за неподнесување анкетен лист за имотната состојба, пренесува „А1ОН.мк“ Пановска била именувана за в.д директор на 14.08.2017 и ...

Прекршочна за Ирина Пановска, в.д. директорката на Хематологија

Слободен Печат - 22.05.2019

Комисијата против Пановска претходно отвори предмет за можна корупција при тендерска постапка, односно тендер на Хематологија кој го добил фирма во сопственост на нејзиниот татко. Антикорупциската комисија на денешната седница донесе одлука да се ...

Прекршочна пријава за директорката на Хематологија – не поднела анкетен лист за имотната состојба

Точка - 22.05.2019

Антикорупциската комисија поднесе прекршочна пријава против директорката на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска – Ставридис за неподнесување анкетен лист за имотната состојба. Пановска била именувана за в.д директор на 14.08.2017 и досега ...

Прекршочна пријава за дирекорката на Хематологија

Нетпрес - 22.05.2019

Државната комисија за спречување на корупција на денешната седница донесе одлука да поднесе прекршочна пријава против актуелната в.д. директорка на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска затоа што навреме не поднела анкетен лист.

Директорката на Хематологија доби кривична пријава од Антикорупциска комисија, не поднела анкетен лист

МКД - 22.05.2019

Антикорупциската комисија на денешната седница поднесе прекршочна пријава против директорката на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска-Ставридис, за неподнесување анкетен лист за имотната состојба. Пановска била именувана за в.д.

Антикорупциска поднесе прекршочна против Ирина Пановска

Курир - 22.05.2019

Државната комисија за спречување на корупција на денешната седница донесе одлука да поднесе прекршочна пријава против актуелната в.д. директорка на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска затоа што навреме не поднела анкетен лист.

ДКСК поднесе прекршочна пријава на директорката на Хематологија, Пановска

MakPress - 22.05.2019

Директорка на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска денес доби прекршочна пријава од Државната Комисија за спречување на корупција поради ненавремено поднесување на анкетен лист. - Пановска е именувана на 04.08.2017 година.

Дирекорката на Хематологија заработи прекршочна пријава

Република - 22.05.2019

Државната комисија за спречување на корупција на денешната седница донесе одлука да поднесе прекршочна пријава против актуелната в.д. директорка на Клиниката за хематологија, Ирина Пановска затоа што навреме не поднела анкетен лист.