TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Осуден организаторот на најголемиот грабеж во британската историја

МКД - 15.03.2019

Лидерот на бандата на „дедовци провалници“ е осуден на десет години затвор на суд во Лондон како организатор на најголемиот грабеж во британската историја кој беше извршен во 2015 година во Лондон.

Осуден организаторот на најголемиот грабеж во британската историја (ВИДЕО)

Канал5 - 15.03.2019

Водачот на бандата ,,дедовци” судот во Лондон го осуди на 10 години затвор , за најголемиот грабеж во британската историја , што беше извршен во 2015. Мајкл Сид (58) , кого колегите го нарекуваат ,,Безил” е уапсен минатата година во својот стан во ...

Десет години затвор за организаторот на најголемиот грабеж во британската историја

24 Вести - 15.03.2019

Лидерот на бандата на „Дедовци провалници“ е осуден на десет години затвор како организатор на најголемиот грабеж во британската историја извршен во 2015 година во лондон. 58-годишниот Мајкл Сид, бил уапсен пред една година во својот стан во северен ...

Осуден водачот на „Дедовците“ – извршители на најголемиот грабеж во Британија

Таратур - 16.03.2019

Лондонскиот суд го осуди на 10-годишна казна затвор последниот од членовите на криминалната банда позната како „Дедовци“, истовремено и лидер на бандата која во Британија го изврши најголемиот грабеж во историјата на земјата.