TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Twitter призна безбедносен пропуст што ги загрозува корисниците на Android

Телефони.мк - 09.08.2020

Само неколку недели после прептрпувањето на сериозен хакерски напад кој открива дека сопствените вработени им се најслабата карика во обезбедувањето, од Twitter објавија дека овој пат има безбедносен пропуст со кој потенцијално би можел да ги изложи ...

Twitter призна нов пропуст што им се заканува на Android корисниците

USB - 08.08.2020

Само неколку недели откако доживеаја сериозен хакерски напад кој откри дека нивните вработени се најслабата алка во осигурувањето, објавена е уште една непопуларна информација од Twitter. Имено, тие најавија дека постои безбедносен пропуст што може ...

Софтверот на Android интегриран во Windows 10

Телефони.мк - 08.08.2020

Microsoft сака да реализира сериозни конекции со мобилниот свет преку својот оперативен систем Windows 10, кој опстојува веќе 3 децении. Корисниците на Windows 10 сега може да користат Android aпликации со Windows апликациите на своите персонални ...

„Microsoft“ интегрираше „Android“ апликации во „Windows 10“

Денар - 08.08.2020

„Microsoft“ во последните месеци сериозно работи на тоа да го направи „Windows 10“ значително моќен оперативен систем со вклучени опции за секого. Овој пат, тие одлучија да им овозможат на корисниците на „Windows 10“ да користат „Android“ aпликации ...

Microsoft интегрираше Android апликации во Windows 10

USB - 08.08.2020

Microsoft во последните месеци сериозно работи на тоа да го направи Windows 10 значително моќен оперативен систем со вклучени опции за секого. Овој пат, тие одлучија да им овозможат на корисниците на Windows 10 да користат Android aпликации заедно ...