TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Европски моден пасош“ прераснува во најквалитетен моден настан во БиХ

Бриф - 29.09.2022

Од 21 до 25 септември, околу 30 модни дизајнери од 20 европски земји беа во Бања Лука, Босна и Херцеговина, како дел од модниот фестивал насловен „Европски моден пасош“ ( European Fashion Passport ).

„Европски моден пасош“ прераснува во најквалитетен моден настан во БиХ

Опсервер - 29.09.2022

Од 21 до 25 септември, околу 30 модни дизајнери од 20 европски земји беа во Бања Лука, Босна и Херцеговина, како дел од модниот фестивал насловен „Европски моден пасош“ ( European Fashion Passport ).

„Европски моден пасош“ прераснува во најквалитетен моден настан во БиХ

MakPress - 29.09.2022

Од 21 до 25 септември, околу 30 модни дизајнери од 20 европски земји беа во Бања Лука, Босна и Херцеговина, како дел од модниот фестивал насловен „Европски моден пасош“ (European Fashion Passport).

„Европски моден пасош“ прераснува во најквалитетен моден настан во БиХ

OhridNews - 29.09.2022

Од 21 до 25 септември, околу 30 модни дизајнери од 20 европски земји беа во Бања Лука, Босна и Херцеговина, како дел од модниот фестивал насловен „Европски моден пасош“ (European Fashion Passport).