TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кремаста супа од костени која е богата со витамини

Пулс24 - 24.09.2020

Дојде сезоната на костените кои се вистинско есенско задоволство кое секој го сака. Бројни јадења може да се направат од костени, солени и слатки, во зависност од тоа кој ужива во што повеќе.

Кремаста супа од костени која е богата со витамини

Кафе пауза - 23.09.2020

Дојде сезоната на костените кои се вистинско есенско задоволство кое секој го сака. Бројни јадења може да се направат од костени, солени и слатки, во зависност од тоа кој ужива во што повеќе.