TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Србија и Бугарија ги намалуваат цените за роаминг, во план укинување на роамингот меѓу ЕУ и Западен Балкан

Сител - 07.12.2017

Србија и Бугарија ќе потпишат договор за намалување на цените за роаминг-изјавија премиерите на двете земји Ана Брнабиќ и Бојко Борисов по заедничката средба денеска во Софија на маргините на меѓународната конференција-„Јакнење на регионалните ...

Србија и Бугарија ќе потпишат договор за намалување на цените на роаминг

А1 On - 07.12.2017

По заедничката средба премиерите на Србија и Бугарија, Ана Брнабиќ и Бојко Борисов најавија дека ќе потпишат договор за намалување на цените за роаминг. Бугарската влада веќе го одобрила нацрт меморандумот за разбирање помеѓу надлежните министерства ...

Бугарија и Србија ќе го намалуваат роамингот меѓу двете земји

Поглед - 07.12.2017

До 2 дена Бугарија и Србија ќе потпишат Меморандум за намалување на тарифите за роаминг. Затоа денеска разговарале двајцата премиери Бојко Борисов и Ана Брнабиќ. Развојот на инфраструктурните проекти меѓу Бугарија и Србија ќе помогне за поврзување ...

ЕУ со предлог за укинување на роамингот кон Западен Балкан

+инфо - 06.12.2017

Ова најави европската комесарка задолжена за дигитална политика Марија Габриел. Во мај следната година ќе биде објавен план за укинување на роамингот меѓу ЕУ и земјите од Западен Балкан, најави европската комесарка задолжена за дигитална политика ...

Бугарската Влада го подготвува намалувањето на роаминг тарифите со Србија

А1 On - 06.12.2017

Бугарската Влада го одобри предлог- меморандумот за разбирање помеѓу Министерството за транспорт, информатичка технологија и комуникации на Бугарија и Министерството за трговија, туризам и телекомуникации на Србија за намалување на меѓународните ...

Србија и Бугарија ги намалуваат цените за роаминг, во план укинување на роамингот меѓу ЕУ и Западен Балкан

Локално - 07.12.2017

Србија и Бугарија ќе потпишат договор за намалување на цените за роаминг-изјавија премиерите на двете земји Ана Брнабиќ и Бојко Борисов по заедничката средба денеска во Софија на маргините на меѓународната конференција-„Јакнење на регионалните ...

ЕУ: Предлог за укинување на роамингот и кон земјите од Западен Балкан

Алсат-М - 06.12.2017

Во мај следната година ќе биде објавен план за укинување на роамингот меѓу ЕУ и земјите од Западен Балкан, најави европската комесарка задолжена за дигитална политика Марија Габриел. Габриел, за порталот Еурактив изјави дека ќе претстави детален ...

Србија и Бугарија ги намалуваат цените за роаминг, во план укинување на роамингот меѓу ЕУ и Западен Балкан

Канал5 - 07.12.2017

Србија и Бугарија ќе потпишат договор за намалување на цените за роаминг-изјавија премиерите на двете земји Ана Брнабиќ и Бојко Борисов по заедничката средба денеска во Софија на маргините на меѓународната конференција-„Јакнење на регионалните ...

ЕУ: Предлог за укинување на роамингот и кон земјите од Западен Балкан...

Н.Македонија - 06.12.2017

ЕУ: Предлог за укинување на роамингот и кон земјите од Западен Балкан Во мај следната година ќе биде објавен план за укинување на роамингот меѓу ЕУ и земјите од Западен Балкан, најави европската комесарка задолжена за дигитална политика Марија ...

Србија и Бугарија ги намалуваат цените за роаминг...

Н.Македонија - 08.12.2017

Србија и Бугарија ги намалуваат цените за роаминг Србија и Бугарија ќе потпишат договор за намалување на цените за роаминг-изјавија премиерите на двете земји Ана Брнабиќ и Бојко Борисов по заедничката средба денеска во Софија на маргините на ...

ЕУ подготвува предлог за укинувањето на роамингот со земјите од Западен Балкан

А1 On - 06.12.2017

Европската комесарка задолжена за дигитална политика, Марија Габриел најави дека во мај ќе биде објавен план за укинување на роамингот меѓу земјите од ЕУ и Западен Балкан. Таа најави дека ќе претстави детален пакет мерки на состанокот за ...

Наредната година ЕУ ќе го укине роамингот и за Македонија

Скопје инфо - 07.12.2017

Во мај следната година ќе биде објавен план за укинување на роамингот меѓу ЕУ и земјите од Западен Балкан, најави европската комесарка задолжена за дигитална политика Марија Габриел. Габриел, за порталот Еурактив изјави дека ќе претстави детален ...

ЕУ: Предлог за укинување на роамингот и кон земјите од Западен Балкан

Шеталиште - 07.12.2017

Во мај следната година ќе биде објавен план за укинување на роамингот меѓу ЕУ и земјите од Западен Балкан, најави европската комесарка задолжена за дигитална политика Марија Габриел. Габриел, за порталот Еурактив изјави дека ќе претстави детален ...