TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Сител - 09.10.2019

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска ...

Шилегов нуди 800 евра за станбен простор за експропријација

Вечер - 09.10.2019

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов, изминативе денови имал средба со граѓаните од населбата Ќерамидница, каде треба да поминува трасата на булеварот „АСНОМ“. Тој ги негираше обвинувањата дека Градот им понудил ниска цена за експропријација на ...

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Скопје инфо - 09.10.2019

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска ...

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Независен - 09.10.2019

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска ...

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Локално - 09.10.2019

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска ...

Шилегов: Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во Керамидница

iPortal - 09.10.2019

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска ...