TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Забрзана реконструкцијата на улицата Востаничка

Скопје инфо - 16.09.2020

Реконструкцијата на улицата Востаничка во општината Кисела Вода е во тек. Екипите на Град Скопје работат на потегот од улицата Црниче до улицата Свети Наум Охридски. На оваа делница долга 1.100 метри се обновуваат коловозот и рабниците, а се ...

Реконструкциjа и велосипедски патеки и на булеварот 8 Септември

Макфакс - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата „Скупи“. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Реконструкција и велосипедски патеки и на булеварот 8. септември

Локално - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот 8.Септември, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Реконструкциjа и велосипедски патеки и на булеварот „8 Септември“

Вечер - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата „Скупи“. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Велосипедски патеки и 100 нови дрвја добива булеварот „8 Септември“

Независен - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот „Илинден“ до улицата „Скупи“. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

ВИДЕО: Реконструкција и велосипедски патеки на булеварот „8 Септември“

А1 On - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

(ВИДЕО) Реконструкција и велосипедски патеки и на булеварот 8 ми септември

Скопје1 - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот 8.Септември, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

(Видео) Реконструкција и велосипедски патеки на булеварот „8 Септември“

Либертас - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Започна со реконструкција и булеварот 8 септември

Слободен Печат - 15.09.2020

Булеварот 8.Септември е десетта реконструкција која ја почнува Град Скопје во изминативе две недели. Поради тоа, Шилегов упати апел до граѓаните да покажат трпение додека траат градежните работи на сообраќајниците, за зимата да ја дочекаме со ...

Шилегов: Реконструкција и велосипедски патеки на булеварот „8 Септември“

Frontline - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Реконструкција и велосипедски патеки на булеварот „8 Септември“

Скопје инфо - 15.09.2020

За реконструкција на булеварот „8 Септември“ ќе се вложат 43 милиони денари со вклучен ДДВ, а градежните работи треба да завршат во рок од 40 дена. Шилегов упати апел до граѓаните да покажат трпение додека траат градежните работи на сообраќајниците.

Реконструкциjа и велосипедски патеки и на булеварот „8 Септември“

MTM - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата „Скупи“. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Реконструкциjа и велосипедски патеки и на булеварот „8 Септември“

Точка - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата „Скупи“. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Реконструкција и велосипедски патеки и на булеварот „8.Септември“

24Инфо - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Голема реконструкција на паркинзите во Аеродром

Вечер Прес - 15.09.2020

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика.

Реконструкција и велосипедски патеки на булеварот „8 Септември“

MakPress - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

24Инфо - 15.09.2020

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика.

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Опсервер - 15.09.2020

Скопје, 15 септември 2020 () – Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика, ...

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

MTM - 15.09.2020

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика.

Реконструирање на булеварот 8.Септември, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи

Магазин - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот 8.Септември, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Забрзано се реконструира улицата „Востаничка“

Вечер Прес - 16.09.2020

Реконструкцијата на улицата „Востаничка“ во општината Кисела Вода е во тек. Екипите на Град Скопје работат на потегот од улицата „Црниче“ до улицата „Свети Наум Охридски“. Како што информираат градските власти, на оваа делница долга 1.100 метри се ...

Почна реконструкција на булеварот 8 Септември, крстосницата кај Момин поток ќе почне да се гради напролет

Сакам да кажам - 15.09.2020

Град Скопје денеска почна со реконструкција на булеварот 8 Септември, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на оштетените ...

Градоначалникот Марин изврши увид во реконструкцијата на паркингот

Скопје1 - 15.09.2020

Реконструкцијата на паркингот што се протега по должината на булеварот „Јане Сандански“, почнувајќи од ООУ „Ѓорѓија Пулевски“, па сѐ до раскрсницата со булеварот „Србија“, се одвива според предвидената динамика.

Град Скопје: Реконструкција и велосипедски патеки и на булеварот 8.септември

Канал5 - 15.09.2020

Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот 8.Септември, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на тротоарите со замена на ...

Почна санацијата на булеварот „8 Септември“

Вечер Прес - 15.09.2020

Град Скопје вчера започна со реконструкција на булеварот „8 Септември“, на потегот од булевар „Илинден“ до улицата „Скупи“. Предвидена е комплетна реконструкција на коловозот, реконструкција на тротоарите, замена на оштетените рабници и нивелација ...

Реконструкција и велосипедски патеки на булеварот „8 Септември“

Опсервер - 15.09.2020

Скопје, 15 септември 2020 () – Екипите на Град Скопје од денеска го реконструираат булеварот „8 Септември“, на потегот од булеварот Илинден до улицата Скупи. Во текот на градежните работи ќе се изврши комплетна реконструкција на коловозот, обнова на ...