TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трипуновски: Скандалот со злоупотреба на механизацијата на АД Водостопанство продолжува

Канал5 - 09.08.2022

Трипуновски: Механизацијата на АД Водостопанство наместо да го чисти речното корито на реката Брегалница во Карбинци, одбира да тера бизнис зделки со приватни фирми за багателни цени. Скандалот со злоупотреба на механизацијата во сопственост на АД ...

Трипуновски: Механизацијата на „Водостопанство“ наместо за чистење канали, се изнајмува на приватни фирми за багателни ...

Press24 - 08.08.2022

Откако вчера Љупчо Николовски Путерот се обиде да си ја одбрани неспособноста криејќи се преку млако партиско соопштение од СДСМ дека наводно се грижел за македонското земјоделство, за земјоделците, денеска почитувани недомаќинското и криминално ...

Механизацијата на Водостопанство наместо за чистење канали, се изнајмува на приватни фирми за багателни цени

24Инфо - 08.08.2022

Поранешниот пратеник на ВМРО-ДПМНЕ Цветан Трипуновски на Фејсбук продолжи да го критикува министерот за земјоделие Љупчо Николовски во врска со АД Водостопанство . -Откако вчера Љупчо Николовски Путерот се обиде да си ја одбрани неспособноста ...

Трипуновски: Механизацијата на Водостопанство, наместо за чистење канали, се изнајмува на приватни фирми

Нетпрес - 08.08.2022

-Откако вчера Љупчо Николовски Путерот се обиде да си ја одбрани неспособноста криејќи се преку млако партиско соопштение од СДСМ дека наводно се грижел за македонското земјоделство, за земјоделците, денеска почитувани недомаќинското и криминално ...

Трипуновски: Механизацијата на АД Водостопанство наместо да го чисти речното корито на реката Брегалница во Карбинци, ...

24Инфо - 09.08.2022

Скандалот со злоупотреба на механизацијата во сопственост на АД Водостопанство продолжува Имено, откако вчера објавив дека механизацијата на АД Водостопанство наместо за чистење на каналите, истата се изнајмувала на приватни фирми за багателни цени, ...

Трипуновски: АД Водостопанство наместо да го чисти речното корито на реката Брегалница во Карбинци, одбира да тера ...

Курир - 09.08.2022

Скандалот со злоупотреба на механизацијата во сопственост на АД Водостопанство продолжува‼️ Имено, откако вчера објавив дека механизацијата на АД Водостопанство наместо за чистење на каналите, истата се изнајмувала на приватни фирми за багателни ...

Трипуновски: АД Водостопанство наместо да го чисти речното корито на реката Брегалница во Карбинци, одбира да тера ...

Република - 09.08.2022

Скандалот со злоупотреба на механизацијата во сопственост на АД Водостопанство продолжува‼️ Имено, откако вчера објавив дека механизацијата на АД Водостопанство наместо за чистење на каналите, истата се изнајмувала на приватни фирми за багателни ...

Трипуновски: АД Водостопанство наместо да го чисти речното корито на реката Брегалница во Карбинци, одбира да тера ...

MakPress - 09.08.2022

Скандалот со злоупотреба на механизацијата во сопственост на АД Водостопанство продолжува. Имено, откако вчера објавив дека механизацијата на АД Водостопанство наместо за чистење на каналите, истата се изнајмувала на приватни фирми за багателни ...

Трипуновски: АД Водостопанство наместо да го чисти речното корито на реката Брегалница во Карбинци, туку тера бизнис ...

Нетпрес - 09.08.2022

Скандалот со злоупотреба на механизацијата во сопственост на АД Водостопанство продолжува‼️ Имено, откако вчера објавив дека механизацијата на АД Водостопанство наместо за чистење на каналите, истата се изнајмувала на приватни фирми за багателни ...