TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

И Viber го достигна пикот!

Бизнис Вести - 09.04.2020

Бројот на пораки испратени до групата Вибер се зголемил за 134% и групните повици добиени по корисник се зголемиле за 370% во последните две недели. Ова го покажуваат статистиките на Ракутен за употребата на апликацијата во време кога масовно луѓето ...

Четири пати повеќе повици на Вибер од почетокот на пандемијата

Канал5 - 08.04.2020

Вибер во текот на последните недели забележал раст на бројот на пратени групни пораки за 134 отсто во однос на последната недела на јануари, а бројот на групни повици е зголемен за 370 отсто.

Четири пати повеќе повици на Viber од почетокот на пандемијата

Денар - 08.04.2020

Viber во текот на последните недели забележал раст на бројот на испратени групни пораки за 134 проценти во однос на последната недела од јануари, а бројот на групни повици е зголемен за 370 проценти.

Четири пати повеќе повици на Viber од почетокот на пандемијата

ММС - 08.04.2020

Viber во текот на последните недели забележал раст на бројот на испратени групни пораки за 134 проценти во однос на последната недела од јануари, а бројот на групни повици е зголемен за 370 проценти.

Четири пати повеќе повици на Viber од почетокот на пандемијата

USB - 08.04.2020

Viber во текот на последните недели забележал раст на бројот на испратени групни пораки за 134 проценти во однос на последната недела од јануари, а бројот на групни повици е зголемен за 370 проценти.

Коронавирусот донесе низа промени на Вибер

Курир - 08.04.2020

Вибер во текот на последните недели забележал раст на бројот на пратени групни пораки за 134 отсто во однос на последната недела на јануари, а бројот на групни повици е зголемен за 370 отсто.

Коронавирусот донесе низа промени на Вибер

Press24 - 08.04.2020

Вибер во текот на последните недели забележал раст на бројот на пратени групни пораки за 134 отсто во однос на последната недела на јануари, а бројот на групни повици е зголемен за 370 отсто.

Коронавирусот донесе низа промени на Вибер

Пулс24 - 10.04.2020

Вибер во текот на последните недели забележал раст на бројот на пратени групни пораки за 134 отсто во однос на последната недела на јануари, а бројот на групни повици е зголемен за 370 отсто.