TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Министерството за надворешни работи отвори центар за итни случаи - „Глобал СОС“

24 Вести - 22.07.2019

Директорот на директоратот за меѓународно право и конзуларни работи, Љуфтим Спахиу денеска на прес-конференција информираше за телефонската линија - „Глобал СОС“ која претставува контакт центар за итни случаи за сите граѓани на Република Северна ...

МНР отвори GlobalSOS - центар за итни случаи

Сител - 22.07.2019

Глобал СОС е контакт центар за итни случаи за сите граѓани на Република Северна Македонија кои се наоѓаат надвор од државата, преку кој можат директно да се обратат за било која итна ситуација, а кој директно ќе им помогне или ќе ги поврзе со ...

МНР преку Глобал СОС го зајакнува контактот меѓу граѓаните и ДКП-та

Локално - 22.07.2019

Глобал СОС е новиот контакт центар за итни случаи преку кој граѓаните на Република Северна Македонија кои се наоѓаат надвор од државата ќе може директно да се обратат за која било итна ситуација а кој директно ќе им помогне или ќе ги поврзе со ...

МНР го промовира „Глобал СОС“ – контакт-центар за граѓаните за итни ситуации во странство

Макфакс - 22.07.2019

Во Министерството за надворешни работи денеска беше промовиран контакт центарот за итни ситуации, наречен „Глобал СОС“, за сите граѓани на Република Северна Македонија, преку кој можат директно да се обратат за која било итна ситуација во странство ...

МНР со СОС линија за помош на граѓаните надвор од државата

Нова ТВ - 22.07.2019

Глобал СОС е новиот контакт центар за итни случаи преку кој граѓаните на Република Северна Македонија кои се наоѓаат надвор од државата ќе може директно да се обратат за која било итна ситуација а кој директно ќе им помогне или ќе ги поврзе со ...

Промовиран „Глобал СОС“ – контакт центар за граѓаните за итни ситуации во странство

Н.Македонија - 22.07.2019

Во Министерството за надворешни работи денеска беше промовиран контакт центарот за итни ситуации, наречен „Глобал СОС“, за сите граѓани на Македонија, преку кој можат директно да се обратат за која било итна ситуација во странство и кој ќе им ...

МНР преку Глобал СОС го зајакнува контактот меѓу граѓаните и ДКП-та

24Инфо - 22.07.2019

Глобал СОС е новиот контакт центар за итни случаи преку кој граѓаните на Република Северна Македонија кои се наоѓаат надвор од државата ќе може директно да се обратат за која било итна ситуација а кој директно ќе им помогне или ќе ги поврзе со ...

МНР со единствен контакт центар за итни случаи на македонските граѓани во странство

Радио МОФ - 22.07.2019

Доколку граѓаните на Република Северна Македонија го изгубат пасошот, или имаат некаква посериозна незгода додека се во странство, отсега ќе можат да добијат услуги преку Глобал СОС контакт центарот кој денеска беше промовиран во Министерството за ...

Каде и да сте во странство за итни случаи ѕвонете во Глобал СОС

+инфо - 22.07.2019

Тројца службеници засега работат на дежурниот телефон, а граѓаните на него можат да се јават од 8 до 22 часот, дежурните броеви во ДПК-та работат 24 часа во седмицата редовно без прекин. Глобал СОС е новиот контакт центар за итни случаи преку кој ...

МНР го промовира „Глобал СОС“ – контакт-центар за граѓаните за итни ситуации во странство

Точка - 22.07.2019

Во Министерството за надворешни работи денеска беше промовиран контакт-центарот за итни ситуации, наречен „Глобал СОС“, за сите граѓани на Република Северна Македонија, преку кој можат директно да се обратат за која било итна ситуација во странство ...

За итни случаи од странство ѕвонете во Глобал СОС

Независен - 22.07.2019

Глобал СОС е новиот контакт центар за итни случаи преку кој граѓаните на Македонија кои се наоѓаат надвор од државата ќе може директно да се обратат за која било итна ситуација, а кој директно ќе им помогне или ќе ги поврзе со соодветната ...

„Глобал СОС“ – контакт центар за итни ситуации во странство

iPortal - 22.07.2019

Денес во Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија, беше промовиран контакт центарот за итни ситуации, наречен Глобал СОС. Глобал СОС е контакт центар за итни случаи за сите граѓани на Република Северна Македонија, преку ...

Глобал СОС за итни случаи за граѓаните на РСМ во странство

CivilMedia - 22.07.2019

Глобал СОС е новиот контакт центар за итни случаи преку кој граѓаните на Република Северна Македонија кои се наоѓаат надвор од државата ќе може директно да се обратат за која било итна ситуација, а кој директно ќе им помогне или ќе ги поврзе со ...