TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лешочкиот манастир добива паркинг од 2300 квадратни метри

Слободен Печат - 21.11.2020

Почна финалната фаза од изградбата и уредување на голем паркинг простор меѓу Лешочкиот манастир и специјализираната болница за белодробни болести и ТБЦ во тетовски Лешок. Денеска почна асфалтирање на целокупниот простор од 2300 метри квадратни.

Започна асфалтирањето на паркингот на Лешочкиот манастир, Општина Теарце

Магазин - 21.11.2020

На овој голем празник, Св. Архангел Михаил, започна асфалтирањето на паркингот на Лешочкиот манастир, Општина Теарце, изјави министерот за локална самоуправа Горан Милески! Со оваа инвестиција, манастирот ќе биде подостапен за сите верници, ...

Лешочкиот манастир добива паркинг од 2300 квадратни метри

MakPress - 21.11.2020

Почна финалната фаза од изградбата и уредување на голем паркинг простор меѓу Лешочкиот манастир и специјализираната болница за белодробни болести и ТБЦ во тетовски Лешок. Денеска почна асфалтирање на целокупниот простор од 2300 метри квадратни.

Лешочкиот манастир добива паркиралиште од 2300 метри квадратни

Нетпрес - 21.11.2020

Почна финалната фаза од изградбата и уредување на голем паркинг простор меѓу Лешочкиот манастир и специјализираната болница за белодробни болести и ТБЦ во тетовски Лешок. Денеска почна асфалтирање на целокупниот простор од 2300 метри квадратни.