TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од понеделник децата во Словенија се враќаат на училиште

Centar - 08.04.2021

Учениците во Словенија ќе се вратат на училиште в понеделник, а најмалите деца во градинки, по 11-дневен карантин. Враќањето во градинките, основните и средните училишта ќе биде според истиот модел како и пред карантинот, што значи дека сите деца од ...

Од понеделник децата во Словенија се враќаат на училиште

24Инфо - 08.04.2021

Учениците во Словенија ќе се вратат на училиште в понеделник, а најмалите деца во градинки, по 11-дневен карантин. Враќањето во градинките, основните и средните училишта ќе биде според истиот модел како и пред карантинот, што значи дека сите деца од ...

Од понеделник децата во Словенија се враќаат на училиште

MTM - 08.04.2021

Учениците во Словенија ќе се вратат на училиште в понеделник, а најмалите деца во градинки, по 11-дневен карантин. Враќањето во градинките, основните и средните училишта ќе биде според истиот модел како и пред карантинот, што значи дека сите деца од ...

Од понеделник децата во Словенија се враќаат на училиште

Точка - 08.04.2021

Учениците во Словенија ќе се вратат на училиште в понеделник, а најмалите деца во градинки, по 11-дневен карантин. Враќањето во градинките, основните и средните училишта ќе биде според истиот модел како и пред карантинот, што значи дека сите деца од ...