TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПУТИН, ТВОЈОТ ГОВОР Е ИЗМАМА И СРАМ: И Борис Џонсон со силна осуда кон денешниот чин во Кремељ

Фактор - 30.09.2022

На говорот на Владимир Путин реагираше Борис Џонсон, поранешниот премиер на Велика Британија. Тој го опиша говорот на Владимир Путин, кој претходно денеска најави формална анексија на четири украински територии, како „измама и срам“.

Џонсон: Говорот на Путин е срам и измама

Фокус - 30.09.2022

Борис Џонсон, поранешен премиер на Велика Британија, го опиша говорот на Владимир Путин, кој претходно денеска најави формална анексија на четири украински територии, како „измама и срам“.

Џонсон до Путин: Вашиот говор е срамота

Макфакс - 30.09.2022

На денешиот говор на Владимир Путин реагираше и Борис Џонсон, поранешниот премиер на Велика Британија. Тој го опиша говорот на Путин, кој претходно денеска најави формална анексија на четири украински територии, како „измама и срам“.

Џонсон до Путин: Твојот говор е срамен

Press24 - 30.09.2022

На денешиот говор на Владимир Путин реагираше и Борис Џонсон, поранешниот премиер на Велика Британија. Тој го опиша говорот на Путин, кој претходно денеска најави формална анексија на четири украински територии, како „измама и срам“.

Џонсон: Говорот на Путин е срам и измама

Локално - 30.09.2022

Борис Џонсон, поранешен премиер на Велика Британија, го опиша говорот на Владимир Путин, кој претходно денеска најави формална анексија на четири украински територии, како „измама и срам“.

Џонсон до Путин: Вашиот говор е срамота

24Инфо - 30.09.2022

На денешиот говор на Владимир Путин реагира и Борис Џонсон, поранешниот премиер на Велика Британија. Тој го опиша говорот на Путин, кој претходно денеска најави формална анексија на четири украински територии, како измама и срам.

Џонсон до Путин: Вашиот говор е срамота

Република - 01.10.2022

На денешиот говор на Владимир Путин реагира и Борис Џонсон, поранешниот премиер на Велика Британија. Тој го опиша говорот на Путин, кој претходно денеска најави формална анексија на четири украински територии, како измама и срам.