TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Боев: Интернационализација на УГД и трансфер на знаењето кон стопанството

ММС - 13.06.2019

Квалитет на наставата, интернационализација на Универзитетот ,,Гоце Делчев“ ,научно-истражувачка работа, иновации , спрега на стекнатото знаење со стопанството ќе бидат во фокусот и во наредниот тригодишен мандат на ректорот, Академик Блажо Боев, ...

Академик Блажо Боев избран за ректор на УГД

Студенти - 13.06.2019

Академик Блажо Боев, редовен професор на Факултетот за природни и технички науки при УГД, е избран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип. Ова е втор мандат за проф. д-р Блажо Боев, кој и во претходните четири години го водеше Универзитетот.

Блажо Боев реизбран за ректор на штипскиот Универзитет „Гоце Делчев“

Мета - 12.06.2019

Академик Блажо Боев, редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот „Гоце Делчев” – Штип е избран за ректор на УГД. Ова е втор мандат за Боев, кој и во претходните четири години го водеше Универзитетот.

Академик Блажо Боев реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

1tv - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.

Академик Блажо Боев реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип

ММС - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.

Академик Блажо Боев реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Факултети - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.

Академик Блажо Боев реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Независен - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.

Академик Блажо Боев реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

+инфо - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.

Академик Блажо Боев реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Сител - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.

Академик Блажо Боев реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Опсервер - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.

Академик Блажо Боев реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип

24Инфо - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.

Реизбран академик Блажо Боев за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

MakPress - 12.06.2019

Академик Блажо Боев е реизбран за ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Оваа одлука попладнево ја донесе сенатот на Универзитетот. Боев е редовен професор на Факултетот за природни и технички науки на Универзитетот.