TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во период на „станд бај“ имунизација поради немање вакцини, Филипче „бистри“ политики за преговорите меѓу Скопје и ...

MakPress - 11.06.2021

Нема тајни разговори со Бугарија, нема никакви скриени сценарија, нема преговори за јазикот и идентитетот. Постапките на ВМРО-ДПМНЕ не ги разбирам, истакна министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното издание на ...

Повеќе од деценија сме во чекалната на ЕУ, но процесите дефинитивно созреваат, вели Филипче

Слободен Печат - 10.06.2021

Министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Канал 5, осврнувајќи се на најавената средба во Париз на премиерот Зоран Заев со францускиот претседател Емануел Макрон, рече дека тоа е доказ оти ...

Повеќе од деценија сме во чекалната на ЕУ, но процесите дефинитивно созреваат, вели Филипче

Frontline - 10.06.2021

Министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Канал 5, осврнувајќи се на најавената средба во Париз на премиерот Зоран Заев со францускиот претседател Емануел Макрон, рече дека тоа е доказ оти ...

Филипче: Повеќе од деценија сме во чекалната на ЕУ, но процесите дефинитивно созреваат

iPortal - 10.06.2021

Министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Канал 5, осврнувајќи се на најавената средба во Париз на премиерот Зоран Заев со францускиот претседател Емануел Макрон, рече дека тоа е доказ оти ...

Филипче: Секој си ја сноси одговорноста за тоа што го работи, времето на неказнивост одамна е поминато

Press24 - 10.06.2021

Министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Канал 5, осврнувајќи се на најавената средба во Париз на премиерот Зоран Заев со францускиот претседател Емануел Макрон, рече дека тоа е доказ оти ...

Повеќе од деценија сме во чекалната на ЕУ, но процесите дефинитивно созреваат

Република - 10.06.2021

Министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Канал 5, осврнувајќи се на најавената средба во Париз на премиерот Зоран Заев со францускиот претседател Емануел Макрон, рече дека тоа е доказ оти ...

Филипче: Секој си ја сноси одговорноста за тоа што го работи, времето на неказнивост одамна е поминато

Либертас - 10.06.2021

Министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Канал 5, осврнувајќи се на најавената средба во Париз на премиерот Зоран Заев со францускиот претседател Емануел Макрон, рече дека тоа е доказ оти ...

Филипче: Повеќе од деценија сме во чекалната на ЕУ, но процесите дефинитивно созреваат

Zoom - 10.06.2021

Министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Канал 5, осврнувајќи се на најавената средба во Париз на премиерот Зоран Заев со францускиот претседател Емануел Макрон, рече дека тоа е доказ оти ...

Повеќе од деценија сме во чекалната на ЕУ, но процесите дефинитивно созреваат, вели Филипче

Опсервер - 10.06.2021

Министерот за здравство и потпретседател на СДСМ Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Канал 5, осврнувајќи се на најавената средба во Париз на премиерот Зоран Заев со францускиот претседател Емануел Макрон, рече дека тоа е доказ оти ...