TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје во центарот на ракометниот „крем“: Обезбедете си билетИ за Европското првенство!

SportSport - 30.09.2022

Македонската ракометна женска репрезентација после десет години пауза одново ќе биде дел од европскиот „крем“ благодарение на раководството на РФМ кое го прифати предизвикот да биде организатор на ЕУРО 2022 заедно со Словенија и Црна Гора.

Скопје во центарот на ракометниот „крем“: Обезбедете си билети за Европското првенство!

Курир - 30.09.2022

Македонската ракометна женска репрезентација после десет години пауза одново ќе биде дел од европскиот „крем“ благодарение на раководството на РФМ кое го прифати предизвикот да биде организатор на ЕУРО 2022 заедно со Словенија и Црна Гора.

Почна продажбата на билетите за Европското ракометно првенство

Република - 30.09.2022

Македонската ракометна женска репрезентација после десет години пауза одново ќе биде дел од европскиот „крем“ благодарение на раководството на РФМ кое го прифати предизвикот да биде организатор на ЕУРО 2022 заедно со Словенија и Црна Гора.