TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Instagram има 120.000 корисници во Македонија

Телефони.мк - 06.10.2015

Последнава година социјалната мрежа Instagram во Македонија се издигна на високо ниво со активно користење. Наша лична претпоставка беше дека никогаш нема да заживее Instagram на нашите простори.

Дали знаете зошто Instagram ги забрани женските брадавици?

Идивиди - 07.10.2015

Популарната друштвена страница за споделување на фотографии Instagram конечно ја образложи својата арбитрарна политика за забраната околу приказот на голите женски брадавици, поради кои често е критикувана.

Сега може да се огласувате на 120.000 Instagram корисници од Македонија

IT.mk - 05.10.2015

Добри вести за огласувачите, маркетинг агенциите и компаниите кои сакаат да го претстават својот бренд на една од најпопуларните друштвени мрежи во моментот. Instagram , третата најголема друштвена мрежа во светот, со над половина милион корисници ...

Зошто Instagram забранува фотки со голи женски брадавици?

Кајгана - 05.10.2015

Популарниот фотографски сервис Instagram конечно ја објасни својата политика со која забранува приказ на голи женски брадавици, нешто поради кое често добива критики од жените. Според мрежата, проблемот лежи кај друг односно во политиката на Apple.

Зошто Instagram забранува фотки со голи женски брадавици?

GSM.mk - 07.10.2015

Популарниот фотографски сервис Instagram конечно ја објасни својата политика со која забранува приказ на голи женски брадавици, нешто поради кое често добива критики од жените. Според мрежата, проблемот лежи кај друг односно во политиката на Apple.