TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕДУИНО-амбасадори – иницијатива за афирмирање на придонесот на најпосветените наставници

Црнобело - 01.03.2021

ЕДУИНО-амбасадори е иницијатива на колективниот портал за дигитални образовни содржини ЕДУИНО, кој настана во март минатата година како одговор на пандемијата и решение на потребата за учење од далечина.

ЕДУИНО-амбасадори – 23 наставници кои ја афирмираа дигиталната образовна платформа

Опсервер - 01.03.2021

Дваесет и тројца наставници кои до крајот на минатата година снимиле најмногу видеа и изработиле најмногу активности за игра во домашни услови се избрани за ЕДУИНО-амбасадори. Платформата за дигитални образовни содржини ЕДУИНО настана во март ...

ЕДУИНО-амбасадори – иницијатива за афирмирање на придонесот на најпосветените наставници

Smartportal - 01.03.2021

Иницијативата подразбира јавно признание за наставниците што снимиле најмногу видеа и изработиле најмногу активности за игра во домашни услови ЕДУИНО-амбасадори е иницијатива на колективниот портал за дигитални образовни содржини ЕДУИНО, кој настана ...

Избрани 23 наставници кои направиле најмногу видеа и активности во домашни услови преку ЕДУИНО

Радио МОФ - 01.03.2021

Вкупно 23 наставници добија јавна пофалба за трудот што го вложиле при создавање содржини кои се споделуваа на ЕДУИНО – порталот за дигитални образовни содржини, кој настана во март минатата година како одговор на пандемијата и решение на потребата ...

ЕДУИНО-амбасадори – 23 наставници кои ја афирмираа дигиталната образовна платформа

CivilMedia - 01.03.2021

Дваесет и тројца наставници кои до крајот на минатата година снимиле најмногу видеа и изработиле најмногу активности за игра во домашни услови се избрани за ЕДУИНО-амбасадори. Платформата за дигитални образовни содржини ЕДУИНО настана во март ...

Избрани 23 наставници кои направиле најмногу видеа и активности во домашни услови преку ЕДУИНО

Иновативност - 02.03.2021

Вкупно 23 наставници добија јавна пофалба за трудот што го вложиле при создавање содржини кои се споделуваа на ЕДУИНО – порталот за дигитални образовни содржини, кој настана во март минатата година како одговор на пандемијата и решение на потребата ...