TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Му ги ископале очите со лажица зошто не им се допаѓала неговата вереничка: Ги молев да ме убијат, ама ме оставија да ...

Сител - 17.05.2018

Едно момче во Пакистан преживеа вистински хорор кога татко му и браќата му ги ископале очите зошто сакал да се ожени по свој избор. Абдул Баки (22) на семејството им ја кажал својата желба да се ожени со девојката со која бил во врска.

Со лажица му ги извадиле очите бидејќи не им се допаѓа неговата свршеница: Ги молев да ме убијат, но сакаа да служам за ...

Точка - 17.05.2018

Едно младо момче од Пакистан преживеало вистински хорор кога татко му и браќата му ги ископале очите, бидејќи сакал да се ожени по свој избор. 22-годишниот Абдул Баки на своето семејство му ја изразил својата желба да се ожени со девојката со која е ...