TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Парламентот на Чешка гласаше „за“ прием на Северна Македонија во НАТО

Фокус - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Парламентот на Чешка гласаше „за“ прием на Северна Македонија во НАТО

Независен - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Парламентот на Чешка гласаше „за" прием на Македонија во НАТО

Канал5 - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Чешкиот парламент го ратификуваше Протоколот за членство на земјава во НАТО

Слободен Печат - 12.09.2019

На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Македонија, Зоран Заев. Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Македонија во НАТО.

Парламентот на Чешка гласаше „ЗА“ прием на Северна Македонија во НАТО

Локално - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Парламентот на Чешка гласаше „ЗА“ прием на Северна Македонија во НАТО

1tv - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Чешка го ратификуваше протоколот за прием на Македонија во НАТО

Р.С.Европа - 12.09.2019

Чешкиот Парламент денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Чешка гласаше „за“ прием на Северна Македонија во НАТО

Нова ТВ - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Парламентот на Чешка гласаше „за“ прием на Македонија во НАТО

Република - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата, Зоран Заев. Земјите-членки на НАТО на 6 февруари го потпишаа Протоколот за пристапување на ...

Парламентот на Чешка гласаше „ЗА“ прием на Северна Македонија во НАТО

24 Вести - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Парламентот на Чешка гласаше „за“ прием на Северна Македонија во НАТО

Сител - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Парламентот на Чешка гласаше „за“ прием на Македонија во НАТО

Опсервер - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Чешка гласаше „ЗА“ прием на Северна Македонија во НАТО

Либертас - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Парламентот на Чешка гласаше „за“ прием на Северна Македонија во НАТО

MTM - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Парламентот на Чешка гласаше „за“ прием на Северна Македонија во НАТО

4NEWS - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Чешкиот парламент ја одобри ратификацијата за прием на Македонија во НАТО

MakPress - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Македонија, Зоран Заев.

Чешка го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО

еМагазин - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев.

Чешкиот парламент гласаше “ЗА“ прием на Македонија во НАТО

Пулс24 - 12.09.2019

Парламентот на Република Чешка денеска го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО. На седницата присуствуваше и претседателот на македонската Влада, Зоран Заев. Земјите-членки на НАТО на 6 февруари го потпишаа Протоколот за ...