TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонските јавни фаци на Дедо Мраз и бајката им ја расплакаа мајката: Може нема полесен, ама сигурно има поубав начин ...

Вистина.мк - 12.12.2018

Периодот за и околу Нова година е веројатно еден од најубавите во годината. За сите, а особено за децата. Бајката за Дедо Мраз и новогодишната магија го прават нивниот свет волшебен, боејќи го во илјадници бои секојдневното сивило на реалноста во ...

За прв пат децата уживаа во Новогодишниот свет на бајките

Фактор - 12.12.2018

Овој викенд Во Скопје Сити Мол за прв пат најмладите имаа можност да уживаат во новогодишната атмосфера и Новогодишниот свет на бајките. Децата уживаа во бајките кои секој од нас го прават посебно среќен како: Куќата на Аладин и џинот од ламбата, ...

Погледнете како помина првиот викенд во Новогодишниот свет на бајките

Црнобело - 12.12.2018

За прв пат децата уживаа во Новогодишниот свет на бајките. Овој викенд Во Скопје Сити Мол за прв пат најмладите имаа можност да уживаат во новогодишната атмосфера и Новогодишниот свет на бајките.

(ФОТО Галерија) Погледнете како помина првиот викенд во Новогодишниот свет на бајките

Екран - 12.12.2018

За прв пат децата уживаа во Новогодишниот свет на бајките Овој викенд Во Скопје Сити Мол за прв пат најмладите имаа можност да уживаат во новогодишната атмосфера и Новогодишниот свет на бајките.

Богатата програма и предновогодишна магија во светот на бајките продолжува и овој викенд

ТВ21 - 12.12.2018

Турите ќе започнат во петок од 18:00 до 20:00 часот, а сабота и недела ќе има повеќе тури во двa термини, од 13:00-15:00 и од 18:00 до 20:00. Поради големата заинтересираност и посетеност, секој од вас кој би сакал да ги посети турите, и останатите ...

Богатата програма и предновогодишна магија во светот на бајките продолжува и овој викенд

4NEWS - 12.12.2018

Турите ќе започнат во петок од 18:00 до 20:00 часот, а сабота и недела ќе има повеќе тури во двa термини, од 13:00-15:00 и од 18:00 до 20:00. Поради големата заинтересираност и посетеност, секој од вас кој би сакал да ги посети турите, и останатите ...

За прв пат децата уживаа во Новогодишниот свет на бајките

Friday.mk - 12.12.2018

Овој викенд Во Скопје Сити Мол за прв пат најмладите имаа можност да уживаат во новогодишната атмосфера и Новогодишниот свет на бајките. Децата уживаа во бајките кои секој од нас го прават посебно среќен како: Куќата на Аладин и џинот од ламбата, ...

Одлично помина првиот викенд од Новогодишната бајка во Скопје Сити Мол

Divian Arts - 14.12.2018

Овој викенд Во Скопје Сити Мол за прв пат најмладите имаа можност да уживаат во новогодишната атмосфера и Новогодишниот свет на бајките. Децата уживаа во бајките кои секој од нас го прават посебно среќен како: Куќата на Аладин и џинот од ламбата, ...