TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Неминовен молк“ нова поетска книга од Глигор Стојковски

Опсервер - 22.11.2020

– О д печат излезе новата поетска книга на Глигор Стојковски насловена „Неминовен молк“. Станува збор за стихозбирка од 26 песни, поделени во три циклуси: првиот кој го носи истото име како и насловот на поетската книга, вториот „Зад билката, молк“ ...

„Неминовен молк“ од Глигор Стојковски

МКД - 22.11.2020

Во издание на ВиГ Зеница од Скопје, деновиве од печат излезе новата поетска книга на Глигор Стојковски насловена „Неминовен молк“. Станува збор за стихозбирка од 26 густи и стежнати песни, поделени во три циклуси: првиот кој го носи истото име како ...

„Неминовен молк“ нова поетска книга од Глигор Стојковски

Независен - 22.11.2020

О д печат излезе новата поетска книга на Глигор Стојковски насловена „Неминовен молк“. Станува збор за стихозбирка од 26 песни, поделени во три циклуси: првиот кој го носи истото име како и насловот на поетската книга, вториот „Зад билката, молк“ и ...

„Неминовен молк“ нова поетска книга од Глигор Стојковски

Република - 22.11.2020

О д печат излезе новата поетска книга на Глигор Стојковски насловена „Неминовен молк“. Станува збор за стихозбирка од 26 песни, поделени во три циклуси: првиот кој го носи истото име како и насловот на поетската книга, вториот „Зад билката, молк“ и ...

„Неминовен молк“ нова поетска книга од Глигор Стојковски

MakPress - 22.11.2020

Од печат излезе новата поетска книга на Глигор Стојковски насловена „Неминовен молк“. Станува збор за стихозбирка од 26 песни, поделени во три циклуси: првиот кој го носи истото име како и насловот на поетската книга, вториот „Зад билката, молк“ и ...