TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Падна Фејсбук и веднаш ПАНИКА! Низ светот пријавен истиот проблем

Вечер Прес - 14.02.2024

Корисниците ширум светот пријавуваат проблем со социјалната мрежа Фејсбук. На веб-страницата Down Detector, повеќе од 8.000 корисници пријавиле проблем со оваа социјална мрежа. Во коментарите се наведува дека корисниците добиваат црн екран кога се ...

ПАДНА ФЕЈСБУК: Корисниците низ светот пријавуваат проблеми!

4NEWS - 14.02.2024

Како што пишуваат светските медиуми и веб-страницата „Down detector“, проблемот со работата на Фејсбук е пријавен во целиот свет, а најголемите поплаки доаѓаат за пристапот на популарната мрежа од компјутер.

ФЕЈСБУК ПАДНА! Корисниците ширум светот пријавуваат проблем

Во Центар - 14.02.2024

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со Facebook. Како што пишуваат светските медиуми и веб-страницата „Down detector“, проблемот со работата на Фејсбук е пријавен во целиот свет, а најголемите поплаки доаѓаат за пристапот на популарната ...

ФЕЈСБУК ПАДНА! Корисниците ширум светот пријавуваат проблем

Пулс24 - 14.02.2024

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со Facebook. Како што пишуваат светските медиуми и веб-страницата „Down detector“, проблемот со работата на Фејсбук е пријавен во целиот свет, а најголемите поплаки доаѓаат за пристапот на популарната ...