TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кинеска зграда каде што живеат 20.000 луѓе

Нова ТВ - 05.06.2024

Во средиштето на деловниот град Чијанжијанг Сенчури Сити, во рамките на населбата Хангжоу, се наоѓа „Реџент интернејшнал“ – еден од најголемите станбени згради во Кина. Овој џиновски комплекс е висок повеќе од 200 метри и има над 260.000 квадратни ...

Верувале или не: Во оваа зграда живеат 20.000 луѓе (ВИДЕО)

Курир - 05.06.2024

Денес е дом на повеќе јавни личности, блогери и познати ѕвезди. Во средиштето на деловниот град Чијанжијанг Сенчури Сити, во рамките на населбата Хангжоу, се наоѓа „Реџент интернејшнал“ – еден од најголемите станбени згради во Кина.

ВИДЕО: Кинеска зграда каде што живеат 20.000 луѓе

Либертас - 05.06.2024

Во средиштето на деловниот град Чијанжијанг Сенчури Сити, во рамките на населбата Хангжоу, се наоѓа „Реџент интернејшнал“ – еден од најголемите станбени згради во Кина. Овој џиновски комплекс е висок повеќе од 200 метри и има над 260.000 квадратни ...

📽 ЗГРАДАТА ВО КОЈА ЖИВЕАТ 20.000 ЛУЃЕ Тоа е микрокосмос кој обезбедува сè

+инфо - 05.06.2024

Она што го прави комплексот уникатен е фактот што луѓето никогаш не мора да ја напуштаат зградата за да ги задоволат своите секојдневни потреби, пишува „Јунилад“. Во средиштето на деловниот град Чијанжијанг Сенчури Сити, во рамките на населбата ...

Кинеска зграда со 20.000 станари

Канал5 - 05.06.2024

Во средиштето на деловниот град Чијанжијанг Сенчури Сити, во рамките на населбата Хангжоу, се наоѓа „Реџент интернејшнал“ - еден од најголемите станбени згради во Кина. Овој џиновски комплекс е висок повеќе од 200 метри и има над 260.000 квадратни ...

Зграда во Кина во која живеат 20.000 луѓе (ВИДЕО)

365 - 05.06.2024

Во средиштето на деловниот град Чијанжијанг Сенчури Сити, во рамките на населбата Хангжоу, се наоѓа „Реџент интернејшнал“ – еден од најголемите станбени згради во Кина. Овој џиновски комплекс е висок повеќе од 200 метри и има над 260.000 квадратни ...

Кинеска зграда каде што живеат 20.000 луѓе

Бриф - 05.06.2024

Чијанжијанг Сенчури Сити, во рамките на населбата Хангжоу, се наоѓа „Реџент интернејшнал“ – еден од најголемите станбени згради во Кина. Овој џиновски комплекс е висок повеќе од 200 метри и има над 260.000 квадратни метри површина.

(Видео) Кинеска зграда каде што живеат 20.000 луѓе

MakPress - 06.06.2024

Во средиштето на деловниот град Чијанжијанг Сенчури Сити, во рамките на населбата Хангжоу, се наоѓа „Реџент интернејшнал“ - еден од најголемите станбени згради во Кина. Овој џиновски комплекс е висок повеќе од 200 метри и има над 260.000 квадратни ...