TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

А1 On - 13.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Студенти на архитектура ќе ги дизајнираат новите клупи и корпи за отпадоци во Скопје

Сакам да кажам - 13.02.2018

Студентите на архитектура ќе го прават изгледот на новата урбана опрема која Град Скопје ќе ја поставува низ градот. Градоначалникот Петре Шилегов денес на Архитектонскиот факултет им ги претстави критериумите на студентите за изгледот на новата ...

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

Канал5 - 13.02.2018

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

МКД - 13.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема - клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Град Скопје на конкурс бара дизајн за клупи и корпи за отпадоци

еМагазин - 13.02.2018

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Конкурс за урбана опрема во Скопје – Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Макфакс - 13.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема во Скопје

Либертас - 13.02.2018

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Конкурс за урбана опрема во Скопје: Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Вечер - 13.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Град Скопје бара идејно решение за дизајн на клупи, корпи и столпчиња

Скопје инфо - 13.02.2018

Град Скопје распишува конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема: клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило кои ќе се поставуваат на јавни површини и на градската сообраќајна мрежа.

Конкурс за урбана опрема во Скопје: Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Sky - 13.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Шилегов ги повика младите архитекти да му дадат нова димензија на градот

Денар - 13.02.2018

Градот Скопје наредниве денови ќе распише конкурс за идејно решение за дизајн на урбана опрема – клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило. На презентацијата на конкурсот што денеска се одржа во просториите на Архитектонскиот ...

Шилегов ќе отвори конкурс за дизајн на корпа за отпадоци и заштитно столпче (ВИДЕО)

+инфо - 13.02.2018

Претстојниот конкурс ги отвора можностите и за искусните и за почетниците, за возрасните и за младите, додаде Шилегов. Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, денеска соопшти дека Градот наскоро ќе отвори конкурс за идејно решение за дизајн на ...