TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЦУНАМИ ОД ТУРИСТИ ГО ПОТОПИ ТАБАНОВЦЕ Нема лек за закрчените гранични премини

+инфо - 05.08.2022

Од Царинската управа и од Министерството за внатрешни работи велат дека сите капацитети и кадри се ангажирани за да нема големи застои на граничните премини, но во овој период има голем бран патници поради годишните одмори.

На „Табановце“ се чека до еден час, на „Богородица“ до 30 минути

24 Вести - 04.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

На ГП Табановце се чека еден час, на ГП Богородица до 30 минути

MakPress - 05.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час. На ГП Богородица времето на чекање за излез од државата е од 15 до 30 минути.

Патувате? Еве колку се чека на граничните премини

Скопје инфо - 06.08.2022

Денеска интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Поради тоа, на ГП „Табановце" времето на чекање за влез во државата е околу еден час. Додека пак на а ГП „Богородица", времето на чекање за излез од државата ...

На „Табановце“ се чека до еден час, на „Богородица“ до 30 минути

Слободен Печат - 06.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

На „Табановце” се чека до еден час, на „Богородица” до 30 минути

А1 On - 06.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

Повторно застој на граничните премини – на „Табановце“ се чека до еден час, на „Богородица“ до 30 минути

360 степени - 06.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 40 минути.

На „Табановце“ се чека до еден час, на „Богородица“ до 30 минути

Либертас - 06.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

На „Табановце“ се чека до еден час, на „Богородица“ до 30 минути

Вечер Прес - 06.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

Гужви на граница: Најмногу се чека на „Табановце“

Press24 - 06.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 40 минути.

На „Табановце“ се чека до еден час, на „Богородица“ до 30 минути

Gostivarpress.mk - 06.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 40 минути.

НА ГП Табановце за влез во државата се чека околу еден час, на ГП Богородица за излез до 40 минути

4NEWS - 06.08.2022

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Како што информираат од АМСМ, на ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу ...

Зголемен интензитет на сообраќај: На Табановце се чека околу еден час за влез во државата

Локално - 06.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час. На ГП Богородица времето на чекање за излез од државата е од 30 до 40 минути.

НА ГП Табановце за влез во државата се чека околу еден час, на ГП Богородица за излез до 40 минути

24Инфо - 06.08.2022

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Како што информираат од АМСМ, на ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу ...

НА ГП Табановце за влез во државата се чека околу еден час, на ГП Богородица за излез до 40 минути

А1 On - 06.08.2022

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Како што информираат од АМСМ, на ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу ...

НА ГП Табановце за влез во државата се чека околу еден час, на ГП Богородица за излез до 40 минути

Слободен Печат - 06.08.2022

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Како што информираат од АМСМ, на ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу ...

НА ГП Табановце за влез во државата се чека околу еден час, на ГП Богородица за излез до 40 минути

Вечер Прес - 06.08.2022

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. Како што информираат од АМСМ, на ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу ...

На граничните премини Табановце и Богородица и понатаму гужви, се чека над половина час

Фактор - 07.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

АМСМ: Важни информации за сите возачи

Скопје инфо - 07.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

На „Табановце“ се чека до еден час, на „Богородица“ до 30 минути

Lider - 07.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

На „Табановце“ се чека до еден час, на „Богородица“ до 30 минути

Фокус - 07.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини утрово е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу еден час, а на ГП Богородица за излез се чека до 30 минути.

На Табановце се чека еден час, на Богородица до половина час

Centar - 07.08.2022

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На ГП Табановце времето на чекање за влез и излез од државата е околу еден час. На ГП Богородица времето на чекање за излез од државата е од 15 до 30 минути.