TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Неа ќе ја паметите засекогаш: Жешка водителка го поткрена фустанот среде емисија

NetZabava - 13.01.2018

Згодната и убава италијанска водителка Барбара Франческа Овиени имаше мала незгода додека во живо водеше емисија посветена на фудбалот. Таа носеше бело кратко фустанче, а ситуацијата наметна гледачите да видат многу повеќе од нејзиното бујно деколте.

Неа ќе ја паметите засекогаш: Жешка водителка го поткрена фустанот среде емисија

Скопје24 - 13.01.2018

Згодната и убава италијанска водителка Барбара Франческа Овиени имаше мала незгода додека во живо водеше емисија посветена на фудбалот. Таа носеше бело кратко фустанче, а ситуацијата наметна гледачите да видат многу повеќе од нејзиното бујно деколте.