TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Драма во Сплит: Полицијата фатила македонски државјанин при кражба, тој ги нападнал со чекан

Макфакс - 18.09.2023

Македонски државјанин (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин. Полицаецот кој прв се доближил на местото на настанот забележал дека вратата е отворена и претпазливо се ...

Драма во Сплит: Полицијата фатила македонски државјанин при кражба, тој ги нападнал со чекан

Опсервер - 18.09.2023

Македонски државјанин (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин. Полицаецот кој прв се доближил на местото на настанот забележал дека вратата е отворена и претпазливо се ...

Драма во Сплит: Полицијата фатила македонски државјанин при кражба, тој ги нападнал со чекан

Точка - 18.09.2023

Македонски државјанин (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин. Полицаецот кој прв се доближил на местото на настанот забележал дека вратата е отворена и претпазливо се ...

Драма во Сплит: Полицијата фатила македонски државјанин при кражба, тој ги нападнал со чекан

Press24 - 18.09.2023

Македонски државјанин (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин. Полицаецот кој прв се доближил на местото на настанот забележал дека вратата е отворена и претпазливо се ...

Полицијата во Сплит фатила македонски државјанин при кражба, тој ги нападнал со чекан

24Инфо - 18.09.2023

Македонски државјанин (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин. Полицаецот кој прв се доближил на местото на настанот забележал дека вратата е отворена и претпазливо се ...

Драма во Сплит: Полицијата фатила македонски државјанин при кражба, тој ги нападнал со чекан

MTM - 19.09.2023

Македонски државјанин (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин. Полицаецот кој прв се доближил на местото на настанот забележал дека вратата е отворена и претпазливо се ...

Драма во Сплит: Полицијата фатила македонски државјанин при кражба, тој ги нападнал со чекан

Скопје инфо - 19.09.2023

Македонски државјанин (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин. Полицаецот кој прв се доближил на местото на настанот забележал дека вратата е отворена и претпазливо се ...

Македонски државјанин фатен при кражба во Сплит, ја нападнал полицијата со чекан

Локално - 19.09.2023

Граѓанин на Северна Македонија (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин, информираат хрватските медиуми. Како што пишува „Слободна Далмација“, настанот се случил во ...

ДРАМА ВО СПЛИТ: Македонец фатен при кражба, па ја нападнал полицијата со чекан – ризикувал да заврши во затвор за ...

Курир - 19.09.2023

Граѓанин на Македонија (47) нападнал полицајци со чекан при грабеж на деловен простор во Сплит, откако полицијата дошла по пријава на граѓанин, информираат хрватските медиуми. Како што пишува „Слободна Далмација“, настанот се случил во саботата еден ...