TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно работи

Опсервер - 09.04.2020

Гостивар, 9 април 2020 () – Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена. Минатиот петок, здравствените власти привремено ја затворија, откако на тестирање еден вработен бил позитивен на Ковид19.

Гостиварскиот центар за јавно здравје повторно работи - тестирани 20 вработени

Press24 - 09.04.2020

Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена. Минатиот петок, здравствените власти привремено ја затворија, откако на тестирање еден вработен бил позитивен на Ковид19.

Центарот за јавно здравје во Гостивар повторно работи

Алсат-М - 09.04.2020

Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена. Минатиот петок, здравствените власти привремено ја затворија, откако на тестирање еден вработен бил позитивен на Ковид19.

Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена

MakPress - 09.04.2020

Подрачната единица на Центарот за јавно здравје Гостивар од денеска повторно е отворена. Минатиот петок, здравствените власти привремено ја затворија, откако на тестирање еден вработен бил позитивен на Ковид19.